自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

怕唔怕拮到

男爵府

引用:是咁的,我見到有個女人嘅頭插住針灸果啲針

原帖由 birdy09 於 15-04-16 發表
是咁的,我見到有個女人嘅頭插住針灸果啲針周街行,呢啲係咩治療嚟架

我係望左佢好耐 ...
其實我都試過當時坐骨神經痛,去針灸完。為左止痛效果好D,個頭針了5-6針,要幾小時後才可以起針,所以就針住返公司做嘢,待夠鐘後去地鐡閘口,䕶士幫我起針。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

birdy09 發表於 15-4-16 18:17
不如下次你見到時,你問下當事人吖
我可能會的

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆:我頭先見到 。。。。。。。

冇帶銀包嗎?

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 15-04-16 發表是

原帖由 jihappyma 於 15-04-16 發表
其實我都試過當時坐骨神經痛,去針灸完。為左止痛效果好D,個頭針了5-6針,要幾小時後才可以起針, ...
咁護士有無話有人試過甩左枝針或者枝針返去掹之前係插入左啲架

公爵府

hashtag影視迷勳章

好恐怖呀

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

引用:Quote:原帖由+DoReMi媽媽+於+15-04-16+發表

不如下次你見到時,你問下當事人吖
不如你下次再見到時又問下當時人

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

引用:Quote:原帖由+birdy09+於+15-04-16+發表是

原帖由 jihappyma 於 15-04-16 發表
其實我都試過當時坐骨神經痛,去針灸完。為左止痛效果好D,個頭針了5-6針,要幾小時後才可以起針, ...
你唔怕出到街會比人撞甩枝針?

男爵府

回覆:birdy09 的帖子

可能唔想等得耐咪出去行下囉,我都試過

男爵府

引用:Quote:原帖由+jihappyma+於+15-04-16+發表

咁護士有無話有人試過甩左枝針或者枝針返去掹之前係插入左啲架
我當時是第一次針灸,就遇著此事,所以超驚。醫師原本叫我自己起針,但我唔肯。醫師話唔會拮左入去,而且又唔會跌出來,所以不用怕。

男爵府

引用:Quote:原帖由+jihappyma+於+15-04-16+發表

原帖由 suetchingBB 於 15-04-16 發表
你唔怕出到街會比人撞甩枝針?
唔怕!平時行街也唔容易比人整個頭頂,所以不擔心。但原來頭頂止痛的「乙」位,好掂的。

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 15-04-16 發表不

原帖由 suetchingBB 於 15-04-16 發表
不如你下次再見到時又問下當時人
好,如果你見到,你又問吖

子爵府

引用:可能趕住買股票

原帖由 sasa0208 於 15-04-16 發表
可能趕住買股票

子爵府

引用:可能趕住買股票

原帖由 sasa0208 於 15-04-16 發表
可能趕住買股票

子爵府

畀面勳章

我試過針住係醫館附近行因為醫館地細,又超多人睇症,醫師叫我出去行下!我都覺得好樣衰好在係兩支係頭頂,有d頭髮遮住

侯爵府

一頭針,都幾吸睛

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都見過

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

大宅

都幾得意

首頁
12345...6

尾頁

跳至