親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:6月頭出發, 2大, 廉航凌晨機去, 夜機返, 7

原帖由 jessica0768 於 15-04-18 發表
6月頭出發, 2大, 廉航凌晨機去, 夜機返, 7日6夜住3星, 9千有找
sorry,是不是我誤會了?你是指兩個人total $9000?

珊瑚宮

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+jessica0768+於+15-04-18+發

原帖由 pingu_k 於 15-04-18 發表
sorry,是不是我誤會了?你是指兩個人total $9000?
係呀,9千總數係2個人既價錢

侯爵府

引用:Quote:原帖由 pingu_k 於 15-04-18 發表sor

係呀,9千總數係2個人既價錢

侯爵府

引用:6月頭出發, 2大, 廉航凌晨機去, 夜機返, 7

6月頭出發, 2大, 廉航凌晨機去, 夜機返, 7日6夜住3星, 9千有找
so happy!羨慕!有左小朋友,平野冇我份!

珊瑚宮

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+jessica0768+於+15-04-18+發

原帖由 pingu_k 於 15-04-18 發表
so happy!羨慕!有左小朋友,平野冇我份!
無小朋友,可以唔洗就,兩個人都係玩。

當你小朋友大左,到時再補番數,我妹個仔已經中一,今次都放低個仔兩公婆同我地去玩

侯爵府

引用:Quote:原帖由 pingu_k 於 15-04-18 發表so

無小朋友,可以唔洗就,兩個人都係玩。

當你小朋友大左,到時再補番數,我妹個仔已經中一,今次都放低個仔 ...
期待呢一日!有小朋友,兩個大人主要都係陪佢去小朋友地方,好多自己想去想食既野都要放棄

男爵府

畀面勳章

我7月19-26去,2大1小,CX早去晚返,住Swissotel Advantage Twins, total $25xxx

大宅

BK Milk勳章

引用:我7月19-26去,2大1小,CX早去晚返,住Swis

原帖由 dragon74 於 15-04-19 發表
我7月19-26去,2大1小,CX早去晚返,住Swissotel Advantage Twins, total $25xxx
平wor, 你經邊間book?

侯爵府

引用:我7月19-26去,2大1小,CX早去晚返,住Swis

原帖由 dragon74 於 15-04-19 發表
我同你完全一樣,只係我8月尾去(8月尾的平飛冇哂,所以我結果同你同价)

伯爵府

我買package
6月頭去,2大,7日6夜,CX零晨機去晚機返,住nikko,total 15XXX

男爵府

畀面勳章

回覆 lenacheung 的帖子

祖男果間

別墅

回覆:大阪自由行: 機+酒9千一個貴唔貴?

我7月尾去,9日8夜,2大1小,坐UO劃位,9:30出發,20:40回程。
頭3晩住大阪皇冠假日,之後3晚難波住民宿,最後2晩住白浜梅樽,分開訂,共大約$21000。

大宅

BK Milk勳章

引用:回覆+lenacheung+的帖子祖男果間

原帖由 dragon74 於 15-04-20 發表

祖男果間
我唔睇電視,唔知邊間tim,比多少少提示🙏
因為我問7月尾6d5n 同你一樣 都要$25xxx

男爵府

畀面勳章

專X旅運
我3月頭報25XXX,依家應該貴左

大宅

BK Milk勳章

引用:回覆+lenacheung+的帖子專X旅運我3月頭報25

原帖由 dragon74 於 15-04-20 發表

專X旅運
唔該曬😉

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:我7月尾去,9日8夜,2大1小,坐UO劃位,9:3

原帖由 clara001 於 15-04-20 發表
我7月尾去,9日8夜,2大1小,坐UO劃位,9:30出發,20:40回程。
頭3晩住大阪皇冠假日,之後3晚難波住民宿, ...
我都係7月尾去, 9n8d, 2大1小, 坐uo劃位連行李, 先住vista 6 晚, 再落和歌山白浜山樂莊住兩晚私呂, 加埋要30000, 我覺得好貴好肉尺, 但c6又好想喺房浸温泉, 而且個景好靚, 最終忍痛book 左

複式洋房

引用:Quote:原帖由 clara001 於 15-04-20 發表我

原帖由 Muimuipig 於 15-04-20 發表
我都係7月尾去, 9n8d, 2大1小, 坐uo劃位連行李, 先住vista 6 晚, 再落和歌山白浜山樂莊住兩晚私呂, 加埋要3 ...
7月中,2大1小,共10晚,來回HKExpress. 6晚大阪Fraser Residence, 2晚京都Monterey, 1晚和歌山市區酒店,1晚白濱三樂莊(最平的和式房). 大約 HKD18xxx.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由 Muimuipig 於 15-04-20 發表

原帖由 GSS 於 15-04-20 發表
7月中,2大1小,共10晚,來回HKExpress. 6晚大阪Fraser Residence, 2晚京都Monterey, 1晚和歌山市區酒店,1 ...
機票+10晚酒店? 好抵呀 你幾時book? 分開book嗎?

子爵府

引用:我八月尾去大阪加和歌山,六日五夜,兩大兩

原帖由 fannylfh 於 15-04-17 發表
我八月尾去大阪加和歌山,六日五夜,兩大兩小(4歲,8歲),大阪住Fraser apartment, 和歌山住resort, 坐國 ...
jm, 好抵呀, 係邊度訂?

複式洋房

回覆:Muimuipig 的帖子

係呀,分開訂,今年二月已經訂好。酒店主要經japanican同hotels.com訂,機票就官網。

首頁

尾頁

跳至