親子旅遊

跳至

首頁
12345...23

尾頁

大宅

monreve888 發表於 15-5-6 17:22
回覆 anniecheung00 的帖子

25/8 CX 8:50 機,返就 30/8 5:45pm, 住 Centra Grand, package 4 days 3 nig ...

請問你在那裡BOOK 架, 價錢很吸引呢! 我3大人, 2個小朋友, BOOK 31/07 CX 08:50機, 返就04/08 18:50PM , 住4晚Centra Grand, adult $4500+tex $460, child air ticket $2000+$340, 包早餐.

男爵府

回覆 fionysy1 的帖子

31/7 still peak season.24/8後才平D。
So, 吾貴喇!

男爵府

回覆 fionysy1 的帖子

吾好轉喇,未必再book到機位。我本來24/8去,29/4返,係4050 CX package, economy.
後來朋友有事改25/8去,30/8返,wait梗economy, 坐premium economy 就每人加500。所以價$同你差不多。

男爵府

fionysy1 發表於 15-5-11 23:38
請問你在那裡BOOK 架, 價錢很吸引呢! 我3大人, 2個小朋友, BOOK 31/07 CX 08:50機, 返就04/08 18:50PM , ...

Book 到未?越遲越貴, 仲分分鐘無機位又無房!

男爵府

miu~miu 發表於 15-5-11 16:10
我地都係8 月頭去, 不過去5 日, 2晚同你一樣 芭堤雅 Centara Grand Mirage Beach Resort , 2 晚曼谷, 不過 ...

我地無收到風話8月要响當地買電話咭先可以用.

如係, 請問响边到有得買, 幾錢?

男爵府

pakyin1108 發表於 15-5-11 16:40
之前刨過post話有少少餐廳,不過個個媽咪都話啲細路玩完mcdondon同壽司司傅會食埋啲野就唔會肚餓,加上啲細 ...

有歺廳都好D, 除細路有mcdondon同壽司食, 有老人家又吾做 spa, 如吾出得去米又肚餓。

伯爵府

畀面勳章

引用:Quote:pakyin1108 發表於 15-5-11 16:40 之

原帖由 Ksyy1018 於 15-05-14 發表
有歺廳都好D, 除細路有mcdondon同壽司食, 有老人家又吾做 spa, 如吾出得去米又肚餓。 ...
出得去,留一個大人喺入面,另外一個陪老人家食野,行下商場同超市,或者去水族館囉

Ksyy1018    發表於 15-5-14 15:46

大宅

回覆:Ksyy1018 的帖子

我6月2-6月6日 4大1bb(9個月大)去芭提雅+曼谷 芭提雅就住PATTAYA MARRIOTT RESORT AND SPA(圖中)
曼谷就住GRANDE CENTRE POINT HOTEL TERMINAL 21
機票+酒店 每個大人$4150 BB就$800 坐CX 早上0850機

大宅

我6月2-6月6日 4大1bb(9個月大)去芭提雅+曼谷 芭提雅就住PATTAYA MARRIOTT RESORT AND SPA(圖中)
曼谷就住GRANDE CENTRE POINT HOTEL TERMINAL 21
機票+酒店 每個大人$4150 BB就$800 坐CX 早上0850機

大宅

回覆 Ksyy1018 的帖子

點解你地全部都咁易BOOK 到Centara Grand Mirage Beach Resort既酒店房既, 我經旅行社BOOK, 5日4夜, Deluxe Ocean Facing Family Residence房, 7月尾/8月頭出發, 今日覆回無房.........

侯爵府

引用:回覆 Ksyy1018 的帖子點解你地全部都咁易BO

原帖由 fionysy1 於 15-05-14 發表

點解你地全部都咁易BOOK 到Centara Grand Mirage Beach Resort既酒店房既, 我經旅行 ...
我下個星期出黎,我呢間酒店都係早1個月經agent book.

大宅

我終於比晒機票錢了! 07月28日至08月02日, 共8日。

原先想等吓有無航空公司會做promote,但泰銖跌,一定仲多左人去....想買平機票唔使旨意! 唯有拿拿聲比錢作實,否則d早去晚返嘅機位買多少見少!

男爵府

fionysy1 發表於 15-5-14 22:55

點解你地全部都咁易BOOK 到Centara Grand Mirage Beach Resort既酒店房既, 我經旅行 ...

我地4月中 Book嘅, book 左 Deluxe Ocean Facing Family Room x 2, 吾係 Residence 房, 呢隻Residence 少D房架喎, 有碌架床, 好似可以住到3個小朋友.

男爵府

hayamama 發表於 15-5-15 08:47
我終於比晒機票錢了! 07月28日至08月02日, 共8日。

原先想等吓有無航空公司會做promote,但泰銖 ...

暑假始終係旺季, 買左就唯有吾好再格價。

大宅

我3個大人,2個小朋友(2歳及5歳),book 2間又沒這必要

男爵府

fionysy1 發表於 15-5-17 16:52

我3個大人,2個小朋友(2歳及5歳),book 2間又沒這必要

咁又係, 就算吾計錢, 照顧都方便D。

如呢隻房 full, 有無第D房可加床呀!

大宅

剛剛book到 我6月7日-11 住3日芭提雅,1日曼谷

Ksyy1018    發表於 15-5-18 15:48

大宅

你那款Deluxe Ocean Facing Family Room , 之前旅行社出過email問過酒店, 佢話唔接受3個大人2個小朋友, 但又唔準加床, 所以先改BOOK RESIDENCE 房, 但唔知點解, 到而家都未覆到有無房. 想問你們是否給名旅行社後要多久就確實有機位/酒店有房

大宅

回覆 hayamama 的帖子

你就好啦, 我還是沒音訊......好灰.........
我之前都係想係你既日期出發, 可惜無房

大宅

fionysy1 發表於 15-5-18 01:46
回覆 hayamama 的帖子

你就好啦, 我還是沒音訊......好灰.........

點解呀? 無機票定無酒店呀? 如果坐TG,好似已經無晒早機了... !如果買貴飛先有位。
如果係酒店,唯有再找過啦 ~

首頁
12345...23

尾頁

跳至