自由講場

跳至

首頁

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:聲稱樓上單位有人常推枱櫈造成滋擾,通渠水兜頭淋.....

水晶宮

引用:Quote:cy101 發表於 15-5-17 16:42 遇到D痴

原帖由 yoma1975 於 15-05-17 發表
個男戶住點解唔同佢睇醫生,累死人.

住係佢上面都幾慘,今次真係還得神,個女人唔係走上去淋佢.
我呢度有個阿太成日煩住管理處,話佢隔離屋個小姐唱藝術歌曲嘈,實在個阿太在管理處把聲仲嘈仲滋擾。d人唔知自己有神經病!

男爵府

痴線婆你咁叻就直接殺上樓上呀關個女經理咩事而且我懷疑係咪真係有嘈音呢件事囉

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

個女職員好慘,打份工je...............

珍珠宮

回覆:聲稱樓上單位有人常推枱櫈造成滋擾,通渠水兜頭淋.....

香港好多痴缐人

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:女職員好慘,個c8婆,坐一世監都補償唔到

原帖由 霜霜 於 15-05-17 發表
女職員好慘,個c8婆,坐一世監都補償唔到
坐判啦,其實用漒水淋人同殺人真係無分別。

應該終身監禁

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆:yuyumon 的帖子

個女兇徒似係精神病,個傷者真係好無辜

侯爵府

個女經理好慘,希望佢早日好康復!

珍珠宮

BK Milk勳章

我都試過被投訴,但成屋放滿地毡及已睡覺何來有聲

珍珠宮

希望早日康復

大宅

香港地打工仔真慘

侯爵府

洋房

好無辜

子爵府

個女職員好無辜

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 cy101 於 15-05-17 發表遇到D

原帖由 wonderlulu 於 15-05-17 發表
屋企人都聽唔到,叫佢錄音證明。
樓上應該都比人煩左好耐

首頁

尾頁

跳至