美容扮靚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

回覆:Dermes真係好差+好煩,失望!

I won\'t refer to my friends , 不知所謂

大宅

我都做左好多年...但尼年半間係咁轉人...大大話話轉左成7,8個人,,,真係做到我勁嬲..但俾左錢又冇理由蝕俾佢唔做..唯有頂硬上

大宅

畀面勳章

但都咁多人去

大宅

我做咗好多年,join underarm, 面,腳,full bikini, 原先好好,都介紹朋友去。但呢年明顯服務下降,聽說reception換咗班人,所以booking 成日錯,公司福利差咗又好捽數,所以員工要勁sell, 走咗一堆舊人,我每次去都講笑話“仲見到你既?\"

禁止訪問

水晶宮

引用:朋友係佢地另一條line做consultant, 話壓

原帖由 icesummer 於 15-05-28 發表
朋友係佢地另一條line做consultant, 話壓力超大,要追好大條數,無數日日比人照肺,所以流失率好高

...
另一條line即R記?

男爵府

畀面勳章

我幾年前Join時,係staff referral,果個consultant好好架,跟得好足,又細心!後來做第三次時,佢話跟開我果個升職,轉第二個同事follow,當堂感覺差小小,跟住又做多幾次後,又話呢個升職????乜咁多promotion??就轉左第三個consultant follow,呢個明顯係生手d,同埋service已不及以前!!!唉.....

我而家都冇再去做,不過當然如再有毛出時,一定會再去攪!因為俾左錢,佢又包你一世既!

大宅

我舊年join Derxxx 既underarm and upper lips,做左10次,換左4個治療師,做完係咁sell 其他package,好x煩

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+icesummer+於+15-05-28+發表

珍珠宮

回覆:SCCCS 的帖子

廣告不可信!仲想幫襯添

大宅

我都係受害者本來我0係銅鑼灣做,後尾被人轉左去tst再轉去旺角!
治療師換完又換,宜家0個個叫咩名我都唔知!
我已經完全唔想再去!次次去親都勁hardsell,不停彈你皮膚差,毛孔大,乜乜乜。。。
比左錢都唔想再去!!!

禁止訪問

引用:但都咁多人去

大宅

可能我同個治療師差不多年紀又啱傾,所以我都幾enjoy 上去做treatment
我自己通常就同佢whatsapp booking

大宅

我係朋友介紹個好既治療師先join
佢調舖去pp我都跟住佢走
每次上去都好ok呀,d咖啡仲好好飲

Born to Blossom~~

男爵府

引用:間野流失率好高,長期請人,每星期都有新人

原帖由 choiyan05 於 15-05-23 發表
間野流失率好高,長期請人,每星期都有新人上training, 好易請,吾洗經驗同學歷, train 三星期就落鋪跟客 ...
其實依家大型美容院都係咁,我個親戚係Modern X train 左3个wk已落舖幫客做
facial, 但佢話其實D儀器好多係第一次用

男爵府

Rabbitlolo 發表於 15-5-31 13:37
其實依家大型美容院都係咁,我個親戚係Modern X train 左3个wk已落舖幫客做
facial, 但佢話其實D儀器好多係 ...

我係D記做左個幾月, 不過太辛苦, 所以無做啦...同我同期既同學仔都走左3個了

複式洋房

回覆:Icelee411 的帖子

同意呀 我個治療師好好 每次打完都跟進 好好態度

子爵府

之前有舊同學係Dermes 做~
所以咪join囉~join左全腳~
但我舊同學做左第4次就resign左~~

之後跟果個女仔當然hard sell我幾次~見我無料到...
連msg佢booking都唔show我~
大佬..依加做全腳效果都唔係好滿意~仲做全手咩??
我仲未book到下一次囉~
同埋我feel到佢地hea打咁....好失望囉

子爵府

我JOIN左幾年,開頭算幾好,做前一日打黎提我做好保濕,做完又打黎問我有冇唔舒服。但之後不時換人,換到我唔記得佢個名,E家每次上到去,BOOK左果位姐姐都必定請病假mg:" /> (真係咁邪? 次次我上去佢都病?) 換左唔知邊個幫我做
對上果次又係個替工幫我做,做完帶我入房坐,叫我等一陣比單我簽,點知等左好耐都冇人入黎,我頂唔順出房睇下,見佢坐係隔離房玩手機哂我時間

大宅

跟本成個集團(neo dxrm) 都咁不知所謂

mint2014    發表於 15-7-22 15:11

首頁
12345...9

尾頁

跳至