自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:好多人一聽有6折,都唔理係咪就到期/鍾唔

原帖由 pugbb 於 15-07-06 發表
好多人一聽有6折,都唔理係咪就到期/鍾唔鍾意食/有無抬高價扮減....
總之話有得平就信,盲搶.......:qui ...
有啲人連海報都無睇清楚,見咁多人買又唔執輸去掃,以為全場6折,收銀好心話佢聽邊啲貨有折邊啲無,最後一籃食品有一半唔要

我反而會計下折完件貨值唔值呢個價先買,到期日都會留意下既。

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

子爵府

我見好多貨都無晒, 所以我都無去搶購

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 tiffani_bb 於 15-07-06 發表

原帖由 pigtwo 於 15-07-06 發表
佢同生果報D關係?
单是睇佢可以賣埋一周刊已知道啦!
呢啲我唔知啦,但話自己良心企業,但對啲員工就……

Miga3    發表於 15-7-7 22:40

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 pugbb 於 15-07-06 發表好多

原帖由 ipodbaby_123 於 15-07-06 發表
有啲人連海報都無睇清楚,見咁多人買又唔執輸去掃,以為全場6折,收銀好心話佢聽邊啲貨有折邊啲無,最後一 ...
同意!早幾日我喺網留言講過佢地將啲乜乜價改成物物價令到冇左大折扣,曱即刻比人喺網上用好涼薄嘅說話批評!所以唔多講喇!我‘好清醒’,知道佢地‘技倆’而已!

男爵府

我是想買米

男爵府

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

丫雅 發表於 15-7-5 18:20
做生意GE,又點會計錯數?

矛錯

首頁

尾頁

跳至