自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

子爵府

回覆:VIVIANLOVEBB 的帖子

其實佢既產品係未真係有用

公爵府

回覆:我有個朋友被nu skin 洗左腦。

我家姐咪又係 只是不同公司吧了 十五年都未醒

珊瑚宮

大宅

真架喎,個個做nu skin嘅人都上晒身咁,吹捧到神物咁樣。。。就算網上面一大堆講side effect嘅資訊,佢地都堅持純天然,無問題架。

ruby321321    發表於 15-8-6 20:43

禁止訪問

複式洋房

我岩岩都開左帖子分享經歷,希望你朋友早日明白

大宅

有朋友中哂毒,佢冇哂朋友啦而家,得返佢d伙伴成班日日打飛機

子爵府

自己堅持住囉

公爵府

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

llmom 發表於 15-8-6 14:34
反而我朋友被Mary Kxx 洗晒腦!
同一類野...

大宅

引用:您地有無呢個經歷,您地覺得nu+skin+真係揾

原帖由 VIVIANLOVEBB 於 15-08-06 發表
您地有無呢個經歷,您地覺得nu skin 真係揾到錢?
我上過去呀!我朋友想洗我腦加入,最好笑係個sales即場玩瘦半邊面做對比,比我睇下有幾得,結論影相出來係無分別,連個sales睇完呆左!跟住參觀下叫我返去諗下join唔join就完了!

男爵府

我朋友被Travel VXX 洗晒腦!

男爵府

我前上司都做過, 仲拉我去聽, 果時佢好迷GA. 果DE TALK 係懶正能量GUM GE, 好洗腦GA.

大宅

甘同個隻咩台灣人蔘粉咪無分別。都係甘樣推銷。百幾人係到聽d所謂經理分享點樣搵到錢買樓。

男爵府

我由細玩到大,最好既朋友個呀媽就係做nskin的,養大佢地全家,勁有錢,住山頂豪宅....我細個俾我個frd個媽咪成日叫上去聽d talk...又俾佢迫食supplements呀,吸油丸呀(佢送俾我叫我試,對身體好好架etcetc, 仲介紹埋俾我呀媽) 大個左之後,我每次同我個frd去街都見住佢食呢d丸,我都唔知講咩好...
當然我有幾個一齊大,玩開既朋友都買曬佢d product la...佢家人住得山頂係有原既.......

伯爵府

畀面勳章

引用:前上司又係上晒腦中毒咁我話唔買就發癲又話

原帖由 crystal媽咪 於 15-08-06 發表
前上司又係上晒腦中毒咁

我話唔買就發癲
我都係wo~~

子爵府

希望朋友早日清醒

公爵府

畀面勳章

引用:我由細玩到大,最好既朋友個呀媽就係做nski

原帖由 chelseywong 於 15-08-06 發表
我由細玩到大,最好既朋友個呀媽就係做nskin的,養大佢地全家,勁有錢,住山頂豪宅....我細個俾我個frd個媽 ...
你fd由細食到大, 身體正唔正常??

子爵府

其實我剛剛都比個好親嘅親戚說左join,不過我就冇諗過要靠呢樣野賺錢,因為自己都食開supplement所以join

幾時先上到車.....

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:好多朋友已經被洗腦。日日facebook+分享做

原帖由 Jumboshrimp 於 15-08-06 發表
好多朋友已經被洗腦。日日facebook 分享做第五種人。即係唔洗做有自由有錢有健康有朋友blah blah blahhhh

...
我姐妹都係...fb同wechat 不停出post...第五種人

首頁
12345...8

尾頁

跳至