懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:請問育嬰園好嗎?如何收費?

男爵府

引用:回覆 waiwai2468 的帖子係,寵壞左好難教得

原帖由 Littlecatta2013 於 15-09-10 發表
回覆 waiwai2468 的帖子

係,寵壞左好難教得番。同埋我真係唔想BB細個接觸電視(長老一定長開)、接觸手機( ...
育嬰院既流程大概係咁,返學有佢既好處,我唔見得話孤兒咁陰公咁,有d要大肚時入紙申請排,而且唔係你話入就有得入,仲好過Playground 返幾堂已經二千幾

珍珠宮

回覆:waiwai2468 的帖子

我仔番育嬰園前係俾本地ee湊, 我b當時5個月大佢放我仔響梳化坐就咁睇電視, 俾bb睇電視係好好湊, 因為bb睇電視時bb係好靜, 但我心裏唔贊同但我冇得批評人地點湊。
排到有嬰園位我係好安心。我仔而家番左一年, 21個月大, 每日有活動好充實, 我嗰間同你嗰間差不多, 每月有主題學習。我嗰間仲有嬰兒手語。

男爵府

引用:我仔番育嬰園前係俾本地ee湊, 我b當時5個月

原帖由 Littlecatta2013 於 15-09-10 發表
我仔番育嬰園前係俾本地ee湊, 我b當時5個月大佢放我仔響梳化坐就咁睇電視, 俾bb睇電視係好好湊, 因為bb睇電 ...
比本地ee湊,就真係湊唔會教,而且以我所知有d ee會一湊湊兩三個小朋友或本身自己有個再幫人湊bb咁,但如果搵本地ee,我諗搵社區保姆會好些,始終都係政府既

複式洋房

回覆:請問育嬰園好嗎?如何收費?

其實大個d入育嬰園ok 但係bb一出世冇耐就入 我就唔贊成

首頁

尾頁

跳至