婆媳關係

跳至

首頁
12345...7

尾頁

禁止訪問

引用:Quote:llssisi 發表於 15-9-18 12:10 唔係

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 Arrin 於 15-09-18 發表回覆

男爵府

回覆 方方媽媽 的帖子

大大話話都見到你同其他JM 都4年了~
不經不覺原來大家都一齊咁耐~
多謝你地~

<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

Arrin 發表於 15-9-18 12:21
拿呢個就係性知識啦~

性病可以由身體性接觸/體液/血液/傷口接觸
OMG.............即係掂到都有可能中?
唔好望翻轉頭啦!
最壞既都過咗.
最好既喺身邊啦.
Arrin以後會好好架啦

男爵府

回覆 mapp2009 的帖子

其實我情緒方面都未完全好返...有時係屋企都會大喊大嘈~
幸好C6都體諒...由得我發洩~

<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

禁止訪問

引用:回覆 mapp2009 的帖子其實我情緒方面都未完

男爵府

回覆 llssisi 的帖子

多謝你~
所以話人生有不如意既事,過去咗就會好好珍惜現在.

男爵府

回覆 joylu 的帖子

未呀, 我放前1後9....
返多2星期工啦~

禁止訪問

引用:回覆 joylu 的帖子未呀, 我放前1後9....返

侯爵府

引用:基本上我都冇係BK 呢度好詳細提過先夫最終

原帖由 Arrin 於 15-09-18 發表
基本上我都冇係BK 呢度好詳細提過先夫最終有咩問題,所以我要同佢離婚.
因為呢件事我都抑鬱咗好長時間~係時 ...
樓主,走得快好世界,佢而家唔知你生活得好,就唔好比佢知喇

子爵府

回覆:Arrin的玩野99 2015 (千萬不要嫁福建人)

十世冇男人都要分,好恐佈

子爵府

十世冇男人都要分,好恐佈

男爵府

先99自己都爛身爛世,邊識教好個仔!
諗起先99叫佢個fing頭仔做愛兒,我想

你睇多啲而家個99發花癲,應該忘記到過去

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:都唔係個個福建人係咁架~福建好大....亦都

原帖由 Gillbanana 於 15-09-18 發表
都唔係個個福建人係咁架~

福建好大....亦都有好多唔同類的人...
我都想講,我老爺奶奶超好,兩個都係福建人(不過佢地係華僑), 兩個都有讀大學,衛生情況正常,一d都唔迷信,煮嘢好好食,經濟上亦好大方唔計較,恨女孫(可惜成個家族都係生仔), 非常尊重我,我本身幾代喺香港土生土長,都唔覺有文化衝擊,同佢地相處得好好wor.

識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

別墅

引用:Quote:llssisi 發表於 15-9-18 12:10 唔係

拿呢個就係性知識啦~

性病可以由身體性接觸/體液/血液/傷口接觸
我知道去到第3期會係神仙都難救,因為已經病入膏肓,1及2期藥物只可以控制病情唔能夠根治。

大宅

引用:+本帖最後由+Arrin+於+15-9-18+12:08+編輯+

月頭既時候同我好姊妹一齊行街HIGH TEA 買手袋, 果日真係開心 ...
我都係一直追你post嘅擁躉,知道你現在幸福愉快,又就快做媽媽,都戥你開心。衰嘢走晒,一定有後福。

男爵府

我的育兒心得勳章

引用:基本上我都冇係BK+呢度好詳細提過先夫最終

基本上我都冇係BK 呢度好詳細提過先夫最終有咩問題,所以我要同佢離婚.
因為呢件事我都抑鬱咗好長時間~係時 ...
原來你有咁可怕的經歷,想俾個抱抱安慰下你。你先夫個度,你都係忘記佢啦,而家肚裏面個個最重要。

大宅

瞓得好勳章

Arrin 發表於 15-9-18 12:04
睇#22 就明架啦~
邊篇的井22,我找極都找唔到,可否反send比我,實在太好看

子爵府

2024年龍年勳章

過去只係人生既一部份經歷, 未來先最重要, 祝福你

伯爵府

回覆 Arrin 的帖子

嘩佢禁賤你都忍得到佢,自己賴野重唔知衰,一五一十揚出黎,d禁的人重好意思害人的,自己禁的身世你不嫌佢巳偷笑啦,真係身在福中不知福呀,忘記過去,努力將來!加油!

首頁
12345...7

尾頁

跳至