美容扮靚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

男爵府

Mann888 發表於 16-8-31 12:30
謝謝回覆請問那裡買機?

係log-on(尖沙咀海港城和銅鑼灣時代廣場)有counter,佐敦專門店有售。可上網check下地址。

大宅

竹兒 發表於 16-8-31 11:53
你本身有冇舊機?我用舊機張棉花係超污糟㗎!新機我未買,唔知係點

我未用過舊機,之前上網check就係見到舊機導出好得同埋佢d護膚產品離子化先決定買,去到counter ba話有新機,佢好有心機解釋比我聽,同我試,不過導出效果不明顯,但綿花都有少少黃,佢話我毛孔未開,用多幾次毛孔開咗會易導出d,但依家都用咗部機成五次,綿花仲係白雪雪,都唔知係咪無效(emoji)我平時有化開粧,皮膚無理由咁乾淨加嘛~

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:竹兒+發表於+16-8-31+11:53+你本身有

原帖由 tiptip 於 16-08-31 發表

我未用過舊機,之前上網check就係見到舊機導出好得同埋佢d護 ...
我做面會有少少灰同粉底色,但點污糟都唔夠條頸,做頸係灰好多㗎

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:竹兒+發表於+16-8-31+11:34+唔駛用蒸

原帖由 germainehui 於 16-08-31 發表
不過新機而家得一年保養啫,舊機買時係2年保養嘅。另外舊機要買佢地嘅電池,新機唔使,係超市或7仔都可以 ...
頭先lunch去睇,deep cleansing只換包裝,價錢同ml數不變

但以前有保濕精華$6xx/60ml,而家冇純保濕,變咗係保濕加美白,$450/70ml

男爵府

竹兒 發表於 16-8-31 14:48
頭先lunch去睇,deep cleansing只換包裝,價錢同ml數不變

但以前有保濕精華$6xx/60ml,而家冇純保濕,變咗 ...

咁呢個價錢都OK,以前分開保湿精華,$680/60ml,美白精華$590/30ml,價錢都好棘利。

子爵府

germainehui 發表於 16-8-31 12:56
係log-on(尖沙咀海港城和銅鑼灣時代廣場)有counter,佐敦專門店有售。可上網check下地址。
...

Thanks jm

男爵府

點解佢地唔通知舊客可Trade in 架

大宅

我換左新機 但覺得導出無舊機咁勁
舊機個棉真係會勁污糟 新機舊棉得少少黃
有無人換左新機有同感?

水晶宮

引用:Quote:竹兒+發表於+16-8-31+14:48+頭先lunc

原帖由 germainehui 於 16-08-31 發表
咁呢個價錢都OK,以前分開保湿精華,$680/60ml,美白精華$590/30ml,價錢都好棘利。
...
係,呢個價錢係相宜咗,之前$680好貴,我次次等到生日八折先買

水晶宮

引用:點解佢地唔通知舊客可Trade+in+架

原帖由 ml6331 於 16-09-01 發表
點解佢地唔通知舊客可Trade in 架
我都唔明喎,唔係我朋友講,我完全唔知

男爵府

我上次去買精華既時候, 個SALES有同我講TRADE IN

但我覺得新不如舊, 所以都係唔換啦。
舊機既清潔能力真係好強。。用左真係番唔到轉頭

大宅

我想問, 你地用呢部機, 仲會唔會去做FACIAL?

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都係用緊handybio舊版....佢導出真係好勁...次次用完, 棉花都係深灰色的, 哈哈

大宅

想生BB熱投

回覆 pochacco301 的帖子

我一向都無出去做facial..慳錢

水晶宮

引用:我想問,+你地用呢部機,+仲會唔會去做FACIAL

原帖由 pochacco301 於 16-09-01 發表
我想問, 你地用呢部機, 仲會唔會去做FACIAL?
我冇,就係唔想做facial 先買部機咋

大宅

竹兒 發表於 16-9-1 14:39
我冇,就係唔想做facial 先買部機咋
如果我買一SET的話, 可以用幾多次到?

大宅

y__ing 發表於 16-9-1 10:21
我換左新機 但覺得導出無舊機咁勁
舊機個棉真係會勁污糟 新機舊棉得少少黃
有無人換左新機有同感?

有同感,導出完全無料到,我想要番舊機(emoji)

大宅

tiptip 發表於 16-9-1 20:15
有同感,導出完全無料到,我想要番舊機(emoji)

唉 早知唔換住啦 sales又同我講話導出勁過舊機好多(emoji) 嘥左千一蚊換機(emoji)

男爵府

其實我心大心細!換唔換好?佢Trade -in去到31/10!坊間又無咩人用過!就連blogger都無review!真係如果新不如舊就唔好㗰錢!但有新野又無可能唔試架!

大宅

佢導出真係一流,同埋佢支暗瘡精華電石頭瘡一流,連續做1-2日就好返

首頁
12345...11

尾頁

跳至