自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

用過Expedia幾次,無問題

侯爵府

陪月勳章

Charlotte_mom 發表於 15-11-18 16:28
幾間對我黎講無咩分別, 都係睇價錢(包括promo), 我會睇埋hutchgo, ctrip
C trip 我見有人經佢買 HKE﹐買唔到仲扣在 Double 錢﹐
可以追但煩囉...

侯爵府

陪月勳章

baby_yee 發表於 15-11-18 17:33
用過hotel.com同expedia,兩間都ok. 至於agoda都想用,但唔知點解次次想訂既酒店佢地唔係冇做就爆左

...
可能酒店分得少房俾佢。

子爵府

回覆:siumak 的帖子

我最近鍾意用Travelliker, 價錢平!

http://www.travelliker.com.hk

侯爵府

陪月勳章

maggie92 發表於 15-11-18 17:52
Booking 好少有discount code, 不過free cancellation 做得最好
我至Like。

侯爵府

陪月勳章

Edisonedith2907 發表於 15-11-18 22:48
四間都用過,booking.com最好, hotel.com 同Expedia 同一間公司
原來係同一間公司。

侯爵府

陪月勳章

KeekeeNg 發表於 15-11-19 08:59
我最近鍾意用Travelliker, 價錢平!

http://www.travelliker.com.hk
Thank you

子爵府

回覆:Booking.com, agoda, Expedia, hotel.com﹐揀邊間係因為價錢定CS反應

幾間都用過,無問題,邊間平用邊間

siumak    發表於 15-11-19 10:26

子爵府

虎到金來勳章

回覆:Booking.com, agoda, Expedia, hotel.com﹐揀邊間係因為價錢定CS反應

用過幾次agoda, 都好好無問題!佢有個差額保證,我成日bk完就check住佢個網有無唔同價,試過1次bk間酒店,check左幾次都平過我bk個時,refund左幾次差額tim

子爵府

引用:Quote:Charlotte_mom 發表於 15-11-18 16:2

原帖由 siumak 於 15-11-19 發表
C trip 我見有人經佢買 HKE﹐買唔到仲扣在 Double 錢﹐
可以追但煩囉...
ctrip 訂國際機票一比錢就保證有得飛,我老公試過訂咗budget airline,之後間airline 除消佢班機,ctrip轉咗間唔係budget airline比佢,唔洗佢加錢仲送咗$200比佢洗。所以ctrip訂機票都OK.我老公平均一星期飛兩次都係ctrip book,so far未試過有事,返而我朋友試過zuji,比晒錢成個月,出發前先話無位,仲唔幫佢轉airline,refund就算

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章

agoda, 第一次用時我打錯email,又冇自己set account, 過左數但又沒有收到資料,但customer service 是長途電話(好似+44開頭),我只可以send email. 我死等佢復我email時,agoda cs 居然打電話來同我解決左個問題,

siumak    發表於 15-11-19 10:27

珍珠宮

回覆:Booking.com, agoda, Expedia, hotel.com﹐揀邊間係因為價錢定CS反應??

用過agora, hotels呢兩間都好好,agoda試過訂完房自己有問題要改,但系統顯示無晒房,佢地都好落力幫左我幾日聯絡解決左問題,好滿意

siumak    發表於 15-11-19 10:26

侯爵府

陪月勳章

ctsang1006 發表於 15-11-19 09:30
ctrip 訂國際機票一比錢就保證有得飛,我老公試過訂咗budget airline,之後間airline 除消佢班機,ctrip轉咗 ...
又幾好喎!!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至