夫婦情感

跳至

首頁
12345...46

尾頁

複式洋房

回覆:venusyan0708 的帖子

各位,今晚因為同大女做功課,所以夜了😁😁😁
在同幾個女仔一起住之後超開心,因為唔洗再驚無屋企返,放工行後門就返到屋企,果段日子係我人生中最開心,而我同A都繼續糾纏,佢成日比假希望我,但又繼續追其他女仔,而我在等佢期間又繼續拍散拖。
在這裡做了差不多一年之後,終於出現了我人生中最愛的人,稱呼叫做T ,其實T撩左我半年坐過去同佢玩,但佢個樣好書生,根本唔係我鍾意的類型,所以一直無理過佢!
有一年,我果年19歲生日,因為打八號風球,一枱客都無,而我好朋友呀婷本身同T的某一個朋友好熟,呀婷就幫我叫佢地落黎,就係咁,我就開始成日坐去T果枱度玩,各位jm,唔好意思,我對眼太累,要明天才更新到,各位晚安😁😁😘

大宅

回覆:我的重新故事(內容比較長,不喜勿插)

大宅

追追追

大宅

複式洋房

趁要等工人返黎,又再寫多d先!😁😁
經過我生日果日之後,每次見到T,我都會同佢say hi,但就唔係成日坐落去,有一次,酒吧經理叫我坐過去同個呀伯玩,因為當時我係侍應,如果有野要執,我要去執野,無野執的時候就幫手坐落d枱同客猜枚飲酒!
而我緊係唔想同個伯玩啦!咁我就坐落去T果枱,我仲好記得當時真係好攪笑,果排呀蚊成日帶蘋果琪落酒吧玩,所以果段時間公司好興玩蘋果琪,咁我就同T講,同佢玩蘋果琪,我輸左就飲一杯酒,佢輸左就比一佰元我買飛,買飛意思係有d女仔唔係侍應,無底薪,咁坐落去同客玩就會叫人比錢買飛,有40元同100元,而T當時好豪,連輸兩鋪比我,輸左200元比我,自此之後我覺得佢好呃😁我就成日坐落去同佢玩,時間耐了,我同佢就好自然咁走埋一齊,而我的第一次都比埋佢,當同佢行左大約一個月,我都無再做酒吧,搬返屋企住,但因為我成日同我哥打交,我好快就搬左同T住,因為T係圍村人,佢住三層屋,我同佢自己住一層,佢爸爸住最低果層!
我下午先更新到了!瞓一瞓先!88😁😁😘

大宅

追~

大宅

男爵府

樓主好幸福

大宅

琥珀宮

男爵府

幾好睇,追

大宅

大宅

別墅

複式洋房

而家搭緊車出去上堂,又再更一更新先😁😁
初時搬左同T住,其實初時都唔係好慣,話哂第一次同男仔同居,而且當時我好細路女,好小姐脾氣,郁d就會話分手,初時T都會哄下我,但次數越來越多,佢都無再理我,而且T性格比較自閉,我同佢拍拖時候都只係影過一張卡,咩旅行都無去過,在我同T拍了三個月的時候,覺得佢無再咁錫我,我就慢慢將d衫搬走,諗住返錦田住,差不多搬哂的時候,我們大家無搵對方七日,第七日的時候,T終於忍不住打比我,就話睇下我係咪溝仔,T其實份人幾自卑,覺得在酒吧識我,覺得我唔知係咪貪佢錢!因為佢之前比酒吧某一個女仔呃左幾千元,而我一聽佢電話,喊到收唔到聲,果晚我咁啱放假,就返左佢屋企,一入到佢房,佢放左條金頸鏈在枱,我問佢邊個嫁,T就話你鍾意咪攞去,T份人就係咁唔識表達自己,果晚T攬到我好實,完全唔似平時的佢,之後我又搬返去住,比酒吧的人不停媽义我😁話我又為個男人唔做,無做酒吧之後,我有半年無返工,在依段日子T比錢我!
我差不多要上堂了,今晚夜d再更新😁😁😘

珍珠宮

留毛

別墅

複式洋房

回覆:Yosumcho 的帖子

各位jm不好意思,我今日好頭痛,今日不更新了,明天有時間立即更新,謝謝大家追我的故事😘😘

大宅

樓主休息下, 等你更新

大宅

首頁
12345...46

尾頁

跳至