跳至

首頁
12345...28

尾頁

大宅

原文章由 jl118 於 9-17-08 23:25 發表

60人要訂幾磅蛋糕?邊度訂好?有無媽咪熟?
要準備禮物嗎?交換定幾位媽咪買晒抽?有無其他意見?
...

我諗 5~6 磅都夠啦 (要瘦身) ,
但如果正中午食飯時間就要多幾磅啦.
至於買禮物, 交換 or 買晒抽, 我都冇意見,
但我個人希望唔好太平, 唔係要買好貴嘅,
只希望可以有少少價值 (最少幾十蚊以上甘啦),
因為呀仔嘅野我全部都有留起, 鞋仔呀 / 圖畫呀 / PG 勞作呀...
(除左上年個 PARTY D, 因為多數食用野)
我地個時仲特登訂左 2007年出版嘅全部郵票,
留俾呀仔大過時送俾佢留念 .

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

想問下你係咪會做攪手呀 ?
因為我見你好似已經問左好多野喇 ..

我都唔介意幫下手架 ..

同埋係咪confirm係JWT攪 ?
使唔使搵多幾間格下價 or 睇下場呀 ?

其他mama有無好介紹呀 ???

原文章由 jl118 於 08-9-17 23:25 發表

姐姐可以一齊去,果度有等候區,可以好清楚望到活動地方。
如果到時果場逼,玩集體遊戲時,可能一個家長帶好啲,希望大家唔好介意,當然影相時要齊齊出動,睇當時環境定,總知原則係要個個BB都玩得開開心心。其實我一年前試過堂,對果 ...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

同埋我提議係1月第1個星期日攪 ... 即係1月4日
因為慶祝通常有早無遲,
大家有無問題呀 ?

甘早d confirm可以早d book場ma ...

別墅

1) jl118 2A1b
2) monky05 2A1b
3) lovetiana 2A1b
4) xoboy1125 2A1b (可以的話就+姐姐)
5) Qbear 2A1b
6) cindy723 2A1b
7) kathyh2527 2A1b
8) MaJosephine 2A1b
9) rallki 2A1b
10)ppww 2A1b
11) KelS 2A1b
12) yee79 2A1b
13) yatyat07 2A1b
14) 小bonbon 2A1b (可唔可以帶埋阿妹呀, 阿妹十月尾出世啦)
15)fion 2A1b
16) zoesychan 2A1b
17) Karie 2A1b
18) 小笨豬 2A1b
19) wwcat 2A1b (可以的話就+姐姐)

[/url]

別墅

原文章由 zoesychan 於 08-9-18 09:01 發表
同埋我提議係1月第1個星期日攪 ... 即係1月4日
因為慶祝通常有早無遲,
大家有無問題呀 ?

甘早d confirm可以早d book場ma ...

我是沒有問題的.原因那天是星期日我同老公都放假.

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 zoesychan 於 08-9-18 08:59 發表
想問下你係咪會做攪手呀 ?
因為我見你好似已經問左好多野喇 ..

我都唔介意幫下手架 ..

同埋係咪confirm係JWT攪 ?
使唔使搵多幾間格下價 or 睇下場呀 ?

其他mama有無好介紹呀 ???

...

因JWT話不可攪group party,一定要得一位主角的Birthday Party,所以唔太適合我地.
反而My Gym較彈性,可以攪Group Party,人數形式同JWT差不多。
所以我現在GROUP的是在My Gym KLN center 攪(near to Hung Hom KCR),活動形式類似gym playgroup. 我地比theme,My Gym會design 流程同遊戲.但蛋糕同禮物要自已準備,如果有多啲媽咪比意見同幫手最好。
至於日期方面,因我之前post 了11/1/2009,所以要改,要先問下報了名的媽咪有無問題,再決定。
因我已留名,唔知你可唔可以幫手打去My gym hold 住 4/1/2009 個場先?電話是 2334 8334 , 你話book group party就ok,thanks

男爵府

醒目開學勳章

各位報了名的媽咪,因有媽咪提意日期改 4 Jan 2009,請問你地有無問題?
thanks

別墅

09年1月4日,沒有問題其實在1月11日或1月4日搞都沒有問題,原因只是為了小朋友開開心心過一個愉快的兩歲生日.同媽咪們見下面.

[ 本文章最後由 rallki 於 08-9-18 16:07 編輯 ]

別墅

1月4日,冇問題喎!
好興奮呀,可以有兩歲party!!!!

子爵府

我都無問題 4/1/09,不過覺得個埸好細可能唔係咁啱,同埋搵個大D既場,可以容納多D 0701 BB 一齊玩,咪重開心!

大宅

我都想join!
1) jl118 2A1b
2) monky05 2A1b
3) lovetiana 2A1b
4) xoboy1125 2A1b (可以的話就+姐姐)
5) Qbear 2A1b
6) cindy723 2A1b
7) kathyh2527 2A1b
8) MaJosephine 2A1b
9) rallki 2A1b
10)ppww 2A1b
11) KelS 2A1b
12) yee79 2A1b
13) yatyat07 2A1b
14) 小bonbon 2A1b (可唔可以帶埋阿妹呀, 阿妹十月尾出世啦)
15)fion 2A1b
16) zoesychan 2A1b
17) Karie 2A1b
18) 小笨豬 2A1b
19) wwcat 2A1b (可以的話就+姐姐)
20)winglink 2A1B

侯爵府

我HOLD左 my gym 個場喇 ..
09年1月4日 2pm-3:45pm
$3500 for non member
佢地有drinks比小朋友

自己要帶小朋友食物, 旦糕, 大人食物 & drinks

佢地話11月中會再confirm

total 最多係20families

[ 本文章最後由 zoesychan 於 08-9-18 15:01 編輯 ]

侯爵府

你有無提議去邊度攪呀 ??

原文章由 kathyh2527 於 08-9-18 14:42 發表
我都無問題 4/1/09,不過覺得個埸好細可能唔係咁啱,同埋搵個大D既場,可以容納多D 0701 BB 一齊玩,咪重開心!

子爵府

有無興趣一齊攪2歲party

BK 廣告介紹里個唔知好唔好呢?

http://www.partyparty123.com/index.htm

重有其他媽咪好有提議呀

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章

有少少疑問:
我見張 poster 話個場可以容納 60-70人,如果多數 family 都係 2大1細, 20個 families 咪已經接近 60人 囉?!

原文章由 kathyh2527 於 08-9-18 15:10 發表

http://www.partyparty123.com/index.htm

重有其他媽咪好有提議呀

子爵府

其實我都係剛剛見到個廣告介紹.咁不如hotel攪呀!

侯爵府

我打左tel去d hotel到問緊price, 有再report比你地知呀 ..

子爵府

thanks

侯爵府

等我tel去問下先 ..

原文章由 kathyh2527 於 08-9-18 15:10 發表

重有其他媽咪好有提議呀

別墅

thank you

首頁
12345...28

尾頁

跳至