自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珊瑚宮

回覆:今朝搭地鐵有個女人同佢另一半講bb話。。。

水晶宮

我公司有一個

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:最怕呢啲自以為Chiling嘅女人。

原帖由 choc_choc 於 16-01-28 發表
最怕呢啲自以為Chiling嘅女人。
想扮chiling,事實tree根

whywhite22    發表於 16-1-29 17:57
natjosejim    發表於 16-1-28 15:06

子爵府

你哋就好啦!係正常下遇到,有次係我食緊飯,有對好熟吓嘅bb答枱坐我隔離!我餐飯食得好辛苦,有想嘔嘅感覺!

男爵府

引用:我都試過等睇醫生時,隔離個女人(應該有四

原帖由 bu-b 於 16-01-28 發表
我都試過等睇醫生時,隔離個女人(應該有四十歲以上),不停用bb話同佢老公講嘢,仲要扮低b咁,我坐喺隔離 ...
可能係我自己心情吾好,所以又係覺得好煩厭。。。特別係個女人又咁啱好似蜜蜂咁喺耳邊嗡嗡嗡

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

講真扮可愛扮cute,唔係問題⋯⋯只要地點適合,得你兩個扮乜都唔理你啦,但向d咁多人既地方,咁又唔係犯法既,不過要預左比人望同比人笑囉!

mint2014    發表於 16-1-28 14:57

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:我搭地鐵都遇過。果次我真係忍唔住抬頭望一

原帖由 petitsomeone 於 16-01-28 發表
我搭地鐵都遇過。

果次我真係忍唔住抬頭望一望果位小姐專容。
-

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

嘔吐bb吖碼

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

點BB話?係咪“傻豬豬” “嬲嬲豬” “食飯飯” “抱抱” “好凍凍呀”

唔好點評我,電話睇唔到點評

男爵府

引用:點BB話?係咪“傻豬豬”+“嬲嬲豬”+“食飯

原帖由 mulan1985 於 16-01-28 發表
點BB話?係咪“傻豬豬” “嬲嬲豬” “食飯飯” “抱抱” “好凍凍呀”

...
請自行配卡通嗲嗲音。。。哎吔最衰你呀,攪到人地今朝食吾倒早餐,E+肚仔餓呀~~一陣我要食呢樣食果樣,吾制呀,要罰你呀

Smallraindrop    發表於 16-1-29 21:49
baby_lover    發表於 16-1-28 23:01

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 mulan1985 於 16-01-28 發表

原帖由 tabotabo 於 16-01-28 發表
請自行配卡通嗲嗲音。。。哎吔最衰你呀,攪到人地今朝食吾倒早餐,E+肚仔餓呀~~一陣我要食呢樣食果樣,吾 ...
我打聲經電話好細路女(有人話似鸚鵡多D),但都講唔出
如果我同老公咁講,佢一定話:唔係呀,你咁大食,再食我無錢養你

唔好點評我,電話睇唔到點評

公爵府

男爵府

禁止訪問

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

天生的話, 冇得怪...
但扮出嚟果D...好難頂

greenpea    發表於 16-1-29 20:25

男爵府

我有一次同同事食飯,, 隔離有一對超熟BB (魯芬同8兩金FEEL), 全程2個扯高8度講野....
我&同事, 食飯食到反白眼嘔白泡咁滯.........

wcpcelia    發表於 16-1-29 08:48

公爵府

2018復活節勳章

台妹好多都係BB聲,男同事超buy。
我又覺得冇乜野,有時候有公事要追野想鬧人,一聽到咁又唔知點解鬧唔落

男爵府

引用:天生的話,+冇得怪...但扮出嚟果D...好難頂

原帖由 wcpcelia 於 16-01-28 發表
天生的話, 冇得怪...
但扮出嚟果D...好難頂
如果係少女都ok .... 但我今日見倒果個嗲嗲豬絶對係扮架,因為佢男伴都叫佢吾好咁講野。。。佢仲答咁人地係你bb嘛

wcpcelia    發表於 16-1-29 08:48

首頁
12345...6

尾頁

跳至