懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

民房

陣痛痛到連剪左都唔知,聯針打左麻醉針,得好少痛,同埋聯針個時阿b已經在我心口上,分散左注意力

大宅

引用:到時你唔會覺得痛,因為佢地好快手,你會知

原帖由 pozimok 於 16-01-30 發表
到時你唔會覺得痛,因為佢地好快手,你會知剪左但唔覺痛,因為陣痛仲痛。
聯針會打麻醉針先聯

...
我冇麻醉藥2胎都冇

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

私家生,剪同聯針都唔痛,生完2個鐘已經座到,7日左右已經清哂惡露,第2胎,政府生,無剪,爆左有聯針,同生一樣咁痛,返到屋企仲要找水泡座,痛足2星期,仲要埋得唔好添,真係一分錢一分貨

大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

別墅

BB防敏心得分享勳章

回覆:可否分享剪會陰及聯針感覺

陣痛嘅痛已經蓋過剪,所以唔會覺痛
而聯針會打左少少麻醉藥先聯,對比陣痛係小毛見大毛

大宅

我生嗰時剪嗰下唔覺痛, 因為陣痛梗嘅時候剪, 但聯針就好鬼痛, 醫生話因為要放吸盤吸BB, 所以要剪大啲同傷口較深, 所以聯針聯得耐, 吸住笑氣都覺得好鬼痛....

大宅

剪短陣完全唔知。反而聯針好唔舒服,個醫生一路比我吸笑氣一路了,係下面了嚟了去,了咗個幾鐘

大宅

回覆 pennycsw 的帖子

其實唔記得打去邊, 亦唔覺痛, 好似比針拮既感覺...因為陣痛over晒一切.....

侯爵府

我因為「笑氣」被剪同聨針都冇感覺

複式洋房

剪個陣既陣痛已經掩蓋一切

複式洋房

引用:剪個陣既陣痛已經掩蓋一切土 +

原帖由 babypopui615 於 16-02-06 發表
剪個陣既陣痛已經掩蓋一切土
聯針個陣剩係好想訓教..但係醫生既反光鏡望到小小都驚

侯爵府

剪個下我feel到好清脆嘅一下\"chop\" 無乜感覺
我無打麻醉就聯 小小痛 因為見到自己個b係心口 乜痛都唔覺
但!係!姑娘話我傷口未止血,要拆左再縫拆好痛 再縫都好痛

大宅

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

個時見可以吾剪,就無剪
不過縫針時,痛到死左

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

會打麻醉針㗎

大宅

引用:請問係咪會痛架?聯針會否打麻醉針?聽落有

原帖由 pennycsw 於 16-01-30 發表
請問係咪會痛架?聯針會否打麻醉針?聽落有少少驚!
兩樣我都無感覺,
陣痛已經令我無曬其他痛楚知覺

複式洋房

剪既時候唔覺痛,不過知道佢剪左,果個時候只想快d push,其他野唔覺架啦。
反而係聯針真係超級痛,我已經有打麻醉,但都係痛到癲,我要勁吸笑氣吸到個人wing左先頂到。我仲同老公講幫我睇住瞓係心口既bb,因為我驚我會暈左

別墅

瞓得好勳章

臨生嗰時我只係feel到好急C…想快啲屙佢出嚟,剪嗰時聽到聲,但完全冇感覺,因陣痛已蓋過晒剪嗰吓😁 聯針有打止痛,聯某啲位有少少痛,醫生見妳痛,會再加重打止痛先再繼續聯~total聯咗一個鐘

我 愛 柔 柔 豬  >(00)<   

大宅

點解我剪就有麻醉,但聯針就痛過陣痛生仔,針針拮肉到我脚都震埋
聯合醫院。。。

大宅

引用:點解我剪就有麻醉,但聯針就痛過陣痛生仔,

原帖由 ypek 於 16-02-20 發表
點解我剪就有麻醉,但聯針就痛過陣痛生仔,針針拮肉到我脚都震埋
聯合醫院。。。
同感,我當時狂吸笑氣,吸到我暈暈下

複式洋房

chowyee615 發表於 16-2-22 15:06
同感,我當時狂吸笑氣,吸到我暈暈下
我都會係聯合生.............

首頁

尾頁

跳至