自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

milau 發表於 16-2-6 15:51
呢個真係你朋友?
我覺得佢冇當你係
或者佢覺得如佢買部機你有著數
佢自己搵slaes買,都唔經我,我有鬼著數,今次真係無朋友做啦!

侯爵府

引用:我有朋友,佢個女鼻敏感加哮喘底,俾人說緊

原帖由 咪肥媽媽 於 16-02-06 發表
我有朋友,佢個女鼻敏感加哮喘底,俾人說緊買部rainbow,咁佢知我有咪問我借嚟試囉,其實我講咗我用唔到換 ...
講開rainbow 我都有買,用咗一年,個盒有些爛,唔知有無得換個盒呢?

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

回覆:整爛人嘢,仲要彈三彈四

嘩!佢都算厚面皮、無品兼無責任心,借人嘢,用難又唔出聲、唔話賠,仲彈生曬!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

太過份!係朋友就主動報案同負責維修啦!一定要佢負責任

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

好過份

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

呢個唔係朋友囉!

珍珠宮

rainbow貴野喎,鄧你肉痛

男爵府

引用:我有朋友,佢個女鼻敏感加哮喘底,俾人說緊

我有朋友,佢個女鼻敏感加哮喘底,俾人說緊買部rainbow,咁佢知我有咪問我借嚟試囉,其實我講咗我用唔到換 ...
同返個朋友講話部機整爛咗喎,問吓佢打算點處理。

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我老公借相機比朋友去旅行,返黎爛咗... 仲話去到一開部機已經係爛,但佢仲有upload 相上FB

天生女人購物狂

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆:咪肥媽媽 的帖子

真心衰格!

我識個朋友去旅行借個妹喼用,整爛左個lock ,仲扮傻扮唔知還喼!仲大大聲對我講當唔知,真衰格

子爵府

flyhigh_sabrina 發表於 16-2-6 21:00
我老公借相機比朋友去旅行,返黎爛咗... 仲話去到一開部機已經係爛,但佢仲有upload 相上FB:igive ...
咁都好過分吓喎

寶石宮

引用:Quote:mininab 發表於 16-2-6 08:01 樓主唔

我返到屋企見到爛咗已經即刻打俾佢問啦~ 好彩佢都肯認係佢整嘅,因為佢同6299同住嘅,咁佢62喺佢返工時想搞 ...
攪錯呀

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

引用:我老公借相機比朋友去旅行,返黎爛咗...+仲

原帖由 flyhigh_sabrina 於 16-02-06 發表
我老公借相機比朋友去旅行,返黎爛咗... 仲話去到一開部機已經係爛,但佢仲有upload 相上FB:igive ...
離譜喎

水晶宮

引用:真心衰格!我識個朋友去旅行借個妹喼用,整

原帖由 stagea 於 16-02-06 發表
真心衰格!
所以真是很怕借嘢比人

stagea    發表於 16-2-6 22:55

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+flyhigh_sabrina+於+16-02-06

原帖由 natjosejim 於 16-02-06 發表
離譜喎
果條友擺明整爛野唔賠錢

天生女人購物狂

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

佢厚面皮我都唔會同佢客氣,叫佢陪,多少都要。唱衰佢同冇fd做

首頁

尾頁

跳至