婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

子爵府

隻99成日都話自己病, 其實想偷賴, 成日出去玩, 去旅行, 又半夜三更唔訓係到玩電腦, 又唔見佢話病, 係病呀就快d病死佢啦~

複式洋房

回覆:有無日日話自己周身病痛既99

我99都係咁,由一開始拍拖已經聽c6成日話佢媽成日唔舒服,又周身痛,行兩步又話暈。試過n次拍拖活動係陪佢媽,但永遠話中醫西醫醫唔好,買野俾佢食又唔中意,提議佢做乜食乜又話無用(成家食到超咸,勁多味精醃製野)我同c6去睇佢又扮無野扮唔好意思,但個仔一出街又有說聽。(話佢掛住拍拖唔理屋企)當時我地都2到尾,大家返工都忙 間中先出街,12點返屋企都俾佢話太夜。好似灰姑娘咁-___-

大宅

我99係成日都叫痛!我62有癌症,佢都係話自己慘d仲話:個個關心佢,邊個關心我?
please~呢2個人我都唔想關心…想一世都唔見

大宅

引用:到我99仲要成日講自己得70歲命,話係個算命

原帖由 babyhoi 於 16-02-12 發表

我99仲要成日講自己得70歲命,
話係個算命師講,
我99話自己個耶穌,但好準時咁去拜神還神!

別墅

引用:Quote:原帖由 rita410 於 16-02-15 發表衣

原帖由 001sammi 於 16-02-16 發表
我唔知道呢度呻吓都會俾人鬧架!
唉 系甘架啦呢個社會
老d既人一定多人幫
表面容忍佢地仲吾夠
想呻下就俾d道理L鬧爆

複式洋房

回覆:001sammi 的帖子

我個個拎一斤菜都話重,但又成日要抱個孫,大佬,個孫成十幾磅,點知你會唔抱唔穩,我坐月病左2次,佢同C6講"坐月病係正常",自己行快2步就話血壓高左。討厭

子爵府

老人家有時想要人關心下自己,同個仔撒下嬌咁
有時啲女人對住自己老公男朋友都特別虛弱,同一個道理

男爵府

yiching322 發表於 16-2-13 13:42
我奶奶一湊我女,或者有事幫手望一陣就會頭暈身興,腰痛到企都企唔直,但佢話佢病個陣又可以去幾日台灣旅行 ...
咁又唔同喎! 麻雀能醫百病!

別墅

我99咪系囉 成日同個仔講自己邊道邊道痛,但日日出去飲茶跳舞打麻雀😂😂所以我都好少問候佢😂我老公又成日驚佢有事
叫我就下佢忍下佢!我都痛阿 又吾見您地就下我!

複式洋房

好多老人家都會周身病痛,呢d老人病睇醫生其實都冇乜用架

首頁

尾頁

跳至