親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:babychin 的帖子

EGL經九洲港要加至少$100/位,早餐約$80-100/位,如果船位緊張要坐頭等位仲貴. 所以我最後都揀左經氹仔,而且超早船,先有呢個價.

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 chuichuima 於 16-03-10 發表

原帖由 babychin 於 16-03-12 發表
抵,我在中旅買26/3,所以野跟你一樣,來回船九州港,額外加3人自助早餐,要4500

...
九州港係贵d,而你出發日子都係貴d,我遲你兩日就三仟幾(不包早),所以你個價錢都ok

大宅

sfll 發表於 16-3-9 00:42
剛自由行去過。住企鵝酒店,可以 check in 後順便買埋早餐券,六十幾元自助早餐非常抵食又有企鵝睇 :ilove ...
請問是否企鵝酒店既自助早餐? 多種類及人多嗎? 因為我既package又係無包早餐, 話可以訂房時訂埋, 不過要成$140港幣一個成人, 小朋友都要$100, 所以無訂到.

是否check-in時訂埋都得, 定抑或係第2朝早上walk-in去食, 之後check-out俾錢就可以?
同埋食早餐果度叫乜名? Thx.

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

happy_cowcow09 發表於 16-3-14 16:57
請問是否企鵝酒店既自助早餐? 多種類及人多嗎? 因為我既package又係無包早餐, 話可以訂房時訂埋, 不過要 ...

Check in 時訂及付錢已可。
又可口又便宜,位置極易找到。

生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:珠海長隆一問

係中旅訂咗29-31/3企鵝酒店溫帶房+海洋樂園+自助晚餐3人套票(不包早餐)$2639
另外再係明星訂金光飛航去氹仔$283x3人,打算到咗氹仔再轉免費車去威尼斯人,再由威尼斯人轉免費車去蓮花口岸過關,之後打的入長隆

全部加埋3日2夜共$3488

大宅

引用:係中旅訂咗29-31/3企鵝酒店溫帶房+海洋樂

原帖由 dkbaby 於 16-03-14 發表
係中旅訂咗29-31/3企鵝酒店溫帶房+海洋樂園+自助晚餐3人套票(不包早餐)$2639
另外再係明星訂金光飛航去 ...
無記錯氹仔碼頭有車直接去橫琴長隆

大宅

引用:Quote:原帖由+dkbaby+於+16-03-14+發表係中

原帖由 Dannychan815 於 16-03-15 發表
參考下

大宅

引用:Quote:原帖由 dkbaby 於 16-03-14 發表係中

原帖由 Dannychan815 於 16-03-15 發表
請問經明星買船飛是坐幾點船去澳門?
因其他公司船飛無早上時間。
這個價3488是包住二晚?另外房是一床定二床?
5好意思.咁多問題!
(因為我二大人,三小朋友15,11,5
想住一間房不想分開住,所以諗緊怎樣買好D)謝謝

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由 kcm 於 16-03-09 發表請問你

原帖由 slaomk 於 16-03-12 發表
去路環既巴士同酒店免費車都可以到蓮花口岸,蓮花口岸喺金沙城中心果邊幾分鐘車程就到

...
幾分鐘就到,好近好方便咁啵~應該好少塞車?因為我都是諗住玩完澳氹仔再過去,請問過關情況如何?

大宅

引用:Quote:原帖由 slaomk 於 16-03-12 發表去路

原帖由 hellomiffy 於 16-03-15 發表
幾分鐘就到,好近好方便咁啵~應該好少塞車?因為我都是諗住玩完澳氹仔再過去,請問過關情況如何?

...
果個關口最少人,唔使點排隊,但晚上8點收關,唔可以住澳門酒店

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

slaomk 發表於 16-3-16 01:29
果個關口最少人,唔使點排隊,但晚上8點收關,唔可以住澳門酒店
改左24小時通關了

水晶宮

hellomiffy 發表於 16-3-15 14:34

...
如果擔心可以係中旅買定接駁車,車你去到橫琴酒店

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+Dannychan815+於+16-03-15+發

原帖由 maggie0649 於 16-03-15 發表
請問經明星買船飛是坐幾點船去澳門?
因其他公司船飛無早上時間。
這個價3488是包住二晚?另外房是一床定二 ...
$3488是2日1夜價錢,包3人海洋王國入2日入場卷及3人自助餐,床是雙床。宜家長隆海洋王國做緊買1送1,$350/2人,另上佢網站下載自助晚餐coupon,2大人送1小朋友

大宅

引用:係中旅訂咗29-31/3企鵝酒店溫帶房+海洋樂

原帖由 dkbaby 於 16-03-14 發表
另外再係明星訂金光飛航去 ...
唔好意思,jm,想問下係蓮花口岸撘的士過去長隆,大約幾錢左右呀?

男爵府

引用:Quote:原帖由+dkbaby+於+16-03-14+發表係中

原帖由 iammisslee 於 16-03-24 發表
唔好意思,jm,想問下係蓮花口岸撘的士過去長隆,大約幾錢左右呀?
http://hk.cotaiwaterjet.com/latestnews/cotai-water-jet-best-way-hengqin-chimelong-hk.html

男爵府

復活節我太遲book無船飛去珠海。
想趁4月2~4日帶個2歲女去玩吓,住企鵝酒店,去睇海洋動物,馬戲唔知佢咁細個得唔得呢?

大宅

回覆:雪雪媽 的帖子

我衣家住起横琴湾酒店,昨晚睇馬戲,悶到頂唔順,我地班人,好多個都瞓著左!

子爵府

引用:Quote:原帖由 dkbaby 於 16-03-14 發表係中

原帖由 iammisslee 於 16-03-24 發表
買一送一做到幾時??
我揾唔到边度download
pls advise
thx

子爵府

引用:Quote:原帖由 iammisslee 於 16-03-24 發表

原帖由 dkbaby 於 16-03-24 發表
http://hk.cotaiwaterjet.com/latestnews/cotai-water-jet-best-way-hengqin-chimelong-hk.html
其實海洋王國好吾好玩??
1日夠嗎??

另買一送一
可買2日飛買一送一?
一定要網上買??

因網上買我只見RMB350 for 1日飛

sorry for too many questions

男爵府

回覆:珠海長隆一問

海洋王國2日可玩哂,另買一送一優惠已完結

首頁

尾頁

跳至