夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:Quote:me-ism+發表於+16-4-1+14:00+就係個

原帖由 Bob_Lennon 於 16-04-01 發表
如果咁理性嘅話就唔會咁多出軌喇!意亂情迷嘛!話說回來,男人好多都係借D意就會試探女方的,如果正正常常 ...
真係電光火石之間⋯時下興flirt黎flirt去

個男唔試探又點知會唔會得米呢?點都要踩下界

咁唯有用let it be做ending

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

男爵府

熱血金章

tingfeiwong 發表於 16-4-1 15:09
回覆 Bob_Lennon 的帖子

所以我樓上出post話佢啲"問候"真係好奇怪
最緊要妳知道自己嘅位置咪得囉!
不過男人好多都係口花花呢!

男爵府

熱血金章

me-ism 發表於 16-4-1 15:10
真係電光火石之間⋯時下興flirt黎flirt去

個男唔試探又點知會唔會得米呢?點都要踩下界
無計喇!咁多寂寞的心......
Let it be好吖!

子爵府

引用:Quote:me-ism+發表於+16-4-1+15:10+真係電

無計喇!咁多寂寞的心......
Let it be好吖!
科技發達都累事ga...增加左寂寞

Let it be...

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

男爵府

熱血金章

me-ism 發表於 16-4-1 15:37
科技發達都累事ga...增加左寂寞

Let it be...
應該咁講,工具嘅嘢你懂得運用時會幫助你,相反隨時會害咗你呢.......
哈哈哈哈!妳都唱得好high下喎!

子爵府

引用:Quote:me-ism+發表於+16-4-1+15:37+科技發

應該咁講,工具嘅嘢你懂得運用時會幫助你,相反隨時會害咗你呢.......
哈哈哈哈!妳都唱得好high下喎!
...
都係既⋯

星期五喎!梗係開心d...

不過講返樓主個case, 正因為當時無開始,所以依家一句話樓主就feel到d野

男爵府

熱血金章

me-ism 發表於 16-4-1 15:45
都係既⋯

星期五喎!梗係開心d...
Happy Friday!!!! Yeah!!!我哋喺度亂發噏風會唔會比樓主打呢?哈哈哈哈!

話說回來,樓主妳都唔好想太多了!萬一妳個舊同學繼續用咁嘅語氣同妳傾計,妳自己就要小心D喇!

大宅

畀面勳章

回覆 Bob_Lennon 的帖子

知道知道~多謝你地回覆

子爵府

引用:Quote:me-ism+發表於+16-4-1+15:45+都係既

Happy Friday!!!! Yeah!!!我哋喺度亂發噏風會唔會比樓主打呢?哈哈哈哈!

話說回來,樓主妳都唔好想太多了 ...
樓主,如果佢再講d咁既tone既野,我係你就完全當佢透明⋯

Bob哥,應該唔會既⋯係吹水既同時,我地都有講相關既話題

珍珠宮

開心吸收勳章

tingfeiwong 發表於 16-4-1 01:21
最近同以前中學朋友傾開計(佢以前鐘意我但無開始)~問佢仲有無打藍球~佢話有~我話估唔倒佢仲有打!佢話:係 ...
好明顯佢試緊妳反應!
百花叢裡過,片葉不沾身。

男爵府

熱血金章

me-ism 發表於 16-4-1 15:59
樓主,如果佢再講d咁既tone既野,我係你就完全當佢透明⋯

Bob哥,應該唔會既⋯係吹水既同時,我地都有講相 ...
係!甚至不要再聯絡了!費事妳的丈夫有誤會喇!

我哋借咗樓主個post偷雞吹水呢!哈哈哈哈!可能我比妳細喎!Me-ism姐姐。哈哈!

子爵府

引用:Quote:me-ism+發表於+16-4-1+15:59+樓主,

係!甚至不要再聯絡了!費事妳的丈夫有誤會喇!

我哋借咗樓主個post偷雞吹水呢!哈哈哈哈!可能我比妳細喎 ...
佢咁鍾意睇你fb...你咪放閃比佢睇囉⋯睇到佢都無癮啦

都呢個可能喎,bob弟!

男爵府

熱血金章

me-ism 發表於 16-4-1 16:13
佢咁鍾意睇你fb...你咪放閃比佢睇囉⋯睇到佢都無癮啦

都呢個可能喎,bob弟!
我反而覺得如果唔想糾纏嘅話就直接block咗佢!
不過可能性會好低囉!哈哈哈哈!

大宅

引用:最近同以前中學朋友傾開計(佢以前鐘意我但

原帖由 tingfeiwong 於 16-04-01 發表

最近同以前中學朋友傾開計(佢以前鐘意我但無開始)~問佢仲 ...
文字內容, 似係你自己想出軌

子爵府

引用:Quote:me-ism+發表於+16-4-1+16:13+佢咁鍾

我反而覺得如果唔想糾纏嘅話就直接block咗佢!
不過可能性會好低囉!哈哈哈哈!
...
最緊要比佢知佢無行⋯

世上既野無話無可能既

男爵府

熱血金章

me-ism 發表於 16-4-1 16:26
最緊要比佢知佢無行⋯

世上既野無話無可能既
同意。男人要講清講楚先會知難而退!當然如果妳怕尷尬嘅話,沉默也是一種表態。

哈哈哈哈!咁又係,不過妳一開始吖得我阿哥即係妳都認定我大過妳呢!hehehehe

不如妳開個吹水post吧!我驚吹吹下會違反版規......同埋搶咗人地盤好似唔係幾好咁。

子爵府

引用:Quote:me-ism+發表於+16-4-1+16:26+最緊要

同意。男人要講清講楚先會知難而退!當然如果妳怕尷尬嘅話,沉默也是一種表態。
最多佢整多幾次都無癮就會走

哈⋯我叫乜人都會加個「哥」同「姐」呢個稱呼

噢⋯唔講真係唔知會違規⋯

水晶宮

可能佢都係隨口講嘅,唔好亂諗嘢

公爵府

回覆:餘情。。。。

其實你唔好諗佢咩意思了
盞自己煩 , 係咪??

公爵府

熱血金章 畀面勳章

好好珍惜自己嘅家

首頁

尾頁

跳至