自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+芝麻街+於+16-04-11+發表值得

原帖由 babybaby0802 於 16-04-11 發表
正如在現實生活中,我們都未必事事如意。
過去的過去,只好留在心中記住。
結果都幾寫實,實在。

男爵府

回覆:EU 千雪bb解畫

拍續集可能已經冇咁好睇

別墅

佢真係讀書架

大宅

一年假就讀到master? 勁

水晶宮

chungyanyan 發表於 16-4-11 23:39
賀展祥同水晶梨係好幾次既穿越度撻得著,我相信就算唔記得之前,唔代表之後撻唔著

...
死渠頭話佢两個點搞都有路, 笑死咗.

伯爵府

引用:Quote:原帖由 chrischeung 於 16-04-11 發

原帖由 piv 於 16-04-11 發表
之前有雜誌影到千雪番學的相架。
好似係香港讀,應該唔會...佢屋企唔係有$㗎咩?

男爵府

引用:一年假就讀到master?++勁

原帖由 樂庭 於 16-04-12 發表
一年假就讀到master? 勁
香港好多Master課程都係full time讀一年已經搞掂...中大、港大都有..

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

珍珠宮

2018復活節勳章

chungyanyan 發表於 16-4-11 07:39
賀展祥同水晶梨係好幾次既穿越度撻得著,我相信就算唔記得之前,唔代表之後撻唔著

...
我都覺得係, 正如戲裡面講係有緣無論點阻止都係會撻著.

My Egg Egg Egg Egg Easter House

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

大宅

陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

平時睇 D 唔睇D, 唔知佢地點樣開始
但最後果集, 覺得渠頭好慘, 自己一個承受晒

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

chrischeung 發表於 16-4-11 22:42
回覆 mandy_QQ 的帖子

讀書系米比人包??
咁都得呀

佢係香港讀書咋

男爵府

chubibi 發表於 16-4-11 20:22
好掛住渠頭
我認我睇錯左某個字...

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

babybaby0802 發表於 16-4-11 20:17
見大家討論得興高采烈,千雪BB今日就在Instagram親自解畫︰「花了22集的時間穿越,以為有能力回到過去就能 ...

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

「無需有萬次只需一次愛 未懼流眼淚」

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

babybaby0802 發表於 16-4-11 20:26
其實我無乜睇,真系單睇頭尾,已經好入戲。我都有
拍得幾好,喜歡男主角突破!!

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

skkeva 發表於 16-4-12 11:43
平時睇 D 唔睇D, 唔知佢地點樣開始
但最後果集, 覺得渠頭好慘, 自己一個承受晒 ...

珊瑚宮

珍珠宮

開心吸收勳章

chrischeung 發表於 16-4-11 22:42
回覆 mandy_QQ 的帖子

讀書系米比人包??
你思想好負面喎, 人地係高材生, 鍾意讀書都唔得?

首頁

尾頁

跳至