使用意見

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

嘩!肯定不是BK啦!

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 16-5-17 12:07
好似話你曾經上過咩網站

佢會因應你喜好出廣告架

咁樓主favour d 囡囡網

侯爵府

大宅

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

kiki523 發表於 16-5-17 12:11
點解有咁多嘅?
我一用新版就咁啦,
我試過洗咗再裝,都喺咁,

樓上有正確答案啦

伯爵府

bylobb 發表於 16-5-17 12:07
好似話你曾經上過咩網站

佢會因應你喜好出廣告架

唔喺嘛,我冇去果啲地方喎

伯爵府

回覆樓主:

其實你查過類似嘢先有喎,你試下查 birkenstock jp, 過幾日佢都係彈啲拖鞋出來

嗰 server powered by discuz 幫人植入廣告

伯爵府

tomatoMM 發表於 16-5-17 12:07
唔係
係連結去ad時俾人綁架左
原本要連去a時

喺吖,成日走咗去果啲地方,
有冇方法吖,我用緊蘋果,
可能我比小朋友玩,佢哋亂按,
咗去

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:tomatoMM+發表於+16-5-17+12:07+唔係

原帖由 kiki523 於 16-05-17 發表
喺吖,成日走咗去果啲地方,
有冇方法吖,我用緊蘋果,
可能我比小朋友玩,佢哋亂按,
我無中過解決方法都係睇反黎
一個係將你手機上所有網頁刪除

一個係你router被綁
解決方法要清除哂你router既野
重新開機

翡翠宮

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

用戶要求終止服務

JohnKeats 發表於 16-5-17 12:23
其實你查過類似嘢先有喎,你試下查 birkenstock jp, 過幾日佢都係彈啲拖鞋出來

嗰 server powered by disc ...

我用手機瀏查器過"糖尿病",之後喺bk中間啲廣告成日都有衛生署預防糖尿病啲廣告

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

KCKmom 發表於 16-5-17 09:38
睇埋七哥下面既 topic, 仲以為係佢 post既相!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

超級版主

超級版主

kiki523 發表於 16-5-17 09:04
喺咪我手機中咗毒?
定BK有呢啲廣吿吖?
成日彈出來

轉貼:

各位國民,最近我們收到多位iPhone/ iPad 用戶查詢,表示在Apple 裝置內的Safari瀏覽親子王國/教育王國,或使用親子王國 app時,發現不尋常的色情廣告,甚至會強迫用戶確認去安裝不明來歷的媒體播放器程式。

技術部已再三反覆檢查我們網站及來自第三方的廣告,確認那些問題廣告並不是由親子王國網頁或app所刊登的,此情況是有關用戶的Apple 裝置曾瀏覽過不安全網站後中毒。

倘若國民在遇到此問題前已將裝置內的資料備份,請還原之前的備份使用。

如事前並無任何備份,可以嘗試以下建議的解決方法*:

1. 將Safari的瀏覽記錄和網站資料清除
Apple官方支援教學說明: https://support.apple.com/zh-hk/HT201265 (清除裝置中的資訊部份)

如不尋常廣告仍會出現,請再重複(1)的操作,並繼續完成以下步驟。

2. 將裝置內的資料進行備份
Apple官方支援教學說明: https://support.apple.com/zh-hk/HT203977

3. 將裝置回復為出廠預設值
Apple官方支援教學說明: https://support.apple.com/zh-hk/HT201252

4. 從 iCloud 或 iTunes 備份回復裝置
Apple官方支援教學說明: https://support.apple.com/zh-hk/HT204184

*如對上述任何一個步驟有任何疑難,請自行聯絡Apple官方支援。謝謝!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=17742671&pid=268224143

複式洋房

首頁

尾頁

跳至