自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

回覆:晴朗ma 的帖子

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

陌生人都心痛,何況係當事人

BB仲咁細,邊有可能接受到丫

張太,加油,全香港都撐你

禁止訪問

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

我唔識佢 都想起眼濕濕 , 希望係夢一場

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:件事發生左無耐, 點會咁快接受到件事

原帖由 Chirley 於 16-06-22 發表
件事發生左無耐, 點會咁快接受到件事?!
可能根本未去到痛處...
除左張太, 其實都好替佢父母難過, 佢係家中 ...
睇新聞先知,白頭人送黑頭人最是痛心……

Chirley    發表於 16-6-23 09:46

公爵府

Chirley 發表於 16-6-22 23:50
件事發生左無耐, 點會咁快接受到件事?!
可能根本未去到痛處...
除左張太, 其實都好替佢父母難過, 佢係家中 ...

係家中獨子?好慘呀

希望一家人堅強生活下去

Chirley    發表於 16-6-23 09:46

侯爵府

痛失英才,原來文武雙全!

水晶宮

回覆:心痛: 報章看到張耀升太太還未接受事實。

好想訓醒,只係一場惡夢。。。

但可惜,佢已經離開左。。。

張太,節哀順變。

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

我都未接到有消防過身,更何況佢......

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

的確要時間...唔係講咁易...

男爵府

回覆樓主:

點會接受到,希望張太堅強活下去,照顧好囝囝
送上無限祝福
我好怕聽到依d悲劇,好心up

大宅

真係好令人難過同心痛的事

子爵府

回覆樓主:

大吉利事,比着我都接受吾到

侯爵府

心痛

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

大家為佢祈禱啦

子爵府

引用:好想訓醒,只係一場惡夢。。。但可惜,佢已

原帖由 shannnb 於 16-06-23 發表
好想訓醒,只係一場惡夢。。。

但可惜,佢已經離開左。。。
my same feeling

子爵府

畀面勳章

唉,好人通常都............早死

莫講話只是一兩日,我估我係佢老婆,一世都接受唔到!

男爵府

回覆:心痛: 報章看到張耀升太太還未接受事實。

太可憐了

珍珠宮

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

我同佢39547都流左幾滴眼淚何況家人...........希望佢既親人要振作呀

首頁
12345...6

尾頁

跳至