親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

bananaaa 發表於 17-1-20 09:55
你有無聯絡過皇包車個客服叫佢幫你跟進啊?

有,催促下才給了個客戶服務資料溝通,但還未有司機,我已說到了韓國不能打電話,他說wechat就ok,希望有司機找我
http://lilypie.com/Fifth_Birthday_code.php
驕傲(Pride).貪婪(Greed).迷色(Lust).忿怒(Wrath).嫉妒(Envy).貪食(Gluttony).、及懶惰(Sloth).

別墅

chiandjoyce 發表於 17-1-20 09:59
有,催促下才給了個客戶服務資料溝通,但還未有司機,我已說到了韓國不能打電話,他說wechat就ok,希望有司 ...

玩得開心d唔好俾佢影響心情

大宅

回覆 bananaaa 的帖子

Huake Tour

大宅

bananaaa 發表於 17-1-20 09:04
樓主,最後你有無司機出現啊?
我而家都同你情況一樣啊.......

出發前一天,司機打長途過黎留 wechat contact 給我. 到步後 wechat 佢。出機場外的士站附近找佢。

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chiandjoyce 發表於 17-1-20 09:59
有,催促下才給了個客戶服務資料溝通,但還未有司機,我已說到了韓國不能打電話,他說wechat就ok,希望有司 ...

請問最好有冇司機俾你?
我經ctrip訂咗皇包車,我有司機資料,我冇佢wechat, 皇包車話要出發前一日先會同我contact

珍珠宮

竹兒 發表於 17-2-21 18:05
請問最好有冇司機俾你?
我經ctrip訂咗皇包車,我有司機資料,我冇佢wechat, 皇包車話要出發前一日先會同 ...

有,再三催促才有,真的好忟水,下次吾再用
http://lilypie.com/Fifth_Birthday_code.php
驕傲(Pride).貪婪(Greed).迷色(Lust).忿怒(Wrath).嫉妒(Envy).貪食(Gluttony).、及懶惰(Sloth).

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chiandjoyce 發表於 17-2-21 18:26
有,再三催促才有,真的好忟水,下次吾再用

請問你是經北京通華訂定ctrip?

訂咗之後有冇再揾皇包車confirm?
我而家有d擔心添

珍珠宮

竹兒 發表於 17-2-21 18:32

係依間公司,之前有問過話24小時內有司機联絡我,再三催促下,我直頭話退款,我坐夜晚12:30机,佢地在下午12時才有司機打給我。你book 左,唯有不停催促。

珍珠宮

竹兒 發表於 17-2-21 18:32

北京通華

水晶宮

chiandjoyce 發表於 17-2-21 18:43
係依間公司,之前有問過話24小時內有司機联絡我,再三催促下,我直頭話退款,我坐夜晚12:30机,佢地在下午 ...

我今日訂,已經再同皇包車check咗係收到order,ctrip亦有俾司機資料我,但我得個韓國電話、未有wechat id

首頁

尾頁

跳至