夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

別墅

樓主一定好靚女,何來的自信

Jolin_Yuen    發表於 17-3-23 11:54

複式洋房

首先我想講,我食藥+帶套都中。 老公無錢欠卡數系咪仲要生? 你地話明知老公屋企人無甘多錢仲要佢拎6萬幾 6萬禮金 系老爺自己封甘多。 我同屋企人都講左。 有心就得封得少都無所謂。甘老爺明知自己無甘大個頭做咩要帶甘大頂帽要封甘多?

伯爵府

chuiszebb 發表於 17-3-19 10:17
首先我想講,我食藥+帶套都中。 老公無錢欠卡數系咪仲要生? 你地話明知老公屋企人無甘多錢仲要佢拎6萬幾 6 ...

樓主只出過兩個帖,就是後悔結婚,同後悔生咗你自己都話食藥加個套都中,即係上天賜比你地嘅禮物啦!不懂珍惜還説是絆腳石你去想生BB果版,大把人想生都冇老爺比禮金,或者你覺得佢死充,但另一面諗,佢都係想你們結得風光d好睇d,唔好比親家說這説那啫!都係一番心意,不過明白嘅,當你唔鍾意果個人,佢連呼吸都係錯嘅!

男爵府

sherielee 發表於 17-3-19 00:06
好憎d人同人講避咗孕都有bb,真係想避就打針+用套/食藥+用套,仲有好多方法可以避孕,老爺比果幾萬,有骨氣就唔 ...

不用認真跟她討論避孕方法,有幾多人會直認自己沒有避孕或避孕不足,全部都係意外,在這些人身上,安全套的安全率97%都變1%,以及預咗佢會同你死撐,你而家問佢佢一定同你講乜都有做齊,就係個天要佢有BB。

夏落特    發表於 17-3-19 17:34

子爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

我諗你老公好後悔識左你,令佢自己,佢老豆,同佢個女都好慘

夏落特    發表於 17-3-19 17:32

大宅

~小樹兒~ 發表於 17-3-19 11:02
不用認真跟她討論避孕方法,有幾多人會直認自己沒有避孕或避孕不足,全部都係意外,在這些人身上,安全套 ...好多人冇避孕就會同人講意外有咗,咁多意外真係害死人!
sherie

大宅

~小樹兒~ 發表於 17-3-19 11:02
不用認真跟她討論避孕方法,有幾多人會直認自己沒有避孕或避孕不足,全部都係意外,在這些人身上,安全套 ...
[size=36.0751838684082px]好多人冇避孕就會同人講意外有咗,咁多意外真係害死人!

sherie
私人傳訊回覆 引用 編輯

[url=]返回頂部[/url]

‹ 上一主題|下一主題 ›

sherie

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

如果有食藥,醫生應該會同你商量,是否要落bb

男爵府

回覆:好後悔生左.....

一個字:錢錢錢!!!

伯爵府

首先我想講,我食藥+帶套都中。 老公無錢欠卡數系咪仲要生? 你地話明知老公屋企人無甘多錢仲要佢拎6萬幾 6 ...

咁你幫你老爺拎番啲錢嘛。你屋企人係冇所謂就唔會話賣野就唔好嫁啦,冇所謂係收小小禮金,幾千幾百,或者係唔收呀

大宅

回覆 chuiszebb 的帖子

既然你講左幾次你唔自在禮金幾多,係老爺自己封,只要有心就得,咁你老公話還錢俾老爺,點解你要反對?你都知道老爺咁有心啦,連棺材本都俾埋你地。

琥珀宮

回覆樓主:

完全無言。。。

大宅

開心吸收勳章

覺得62好慘,有個咁嘅新抱
平淡是福

公爵府

真係睇到火到來!食葯+套都中,咁你最好驗下個bb。你話老爺為咗禮金頭痕,証明係你屋企人要求6萬啦,如果你哋話8千都得,我就唔信你62比6萬你啦,仲話62無咁大個頭唔好戴咁大個帽,唔係你哋獅子開大口,62使鬼頭痕咩。你媽唔貪錢,就比返6万禮金你老公啦,你話要離婚,係就快喇,放生你老公啦。

Sbbxoxo    發表於 17-3-19 18:56

大宅

樓主,你老爺封6萬比親家對一個有左BB的女人黎講已經多,都係想你嫁得好d,佢好有心架啦~你可要知道大把大有左BB,可能只有一兩萬,甚至可能會乜都冇濺嫁添。你老公雖然冇錢但佢係個有責任的男人,d錢你都識得講係佢既棺材本,依家係你老公娶你唔係老爺娶你,如果你老公唔還錢你就覺得好正常?!好合理?!那是因為你係嫁比佢男家,是男家的人,所以老爺出錢好應份?!你會講冇錢唔她充大頭鬼,咁你又唔同你媽講男家冇錢收幾千?!難道老爺出一兩萬因為銀碼小而你老公唔還就好合理?!就算一兩萬都要還啦!都係個句:係你老公娶你唔係老爺娶你囉!依家你大可把現在情況同你媽講,叫佢體諒你拿返6萬出黎比返老爺,之後老公儲到一筆先再比好唔好?!又唔見你咁做?!
你女家叫你唔好落就緊係架啦,落仔好傷身,落左第日生唔到都大把~如果一開始你覺得這個男人冇錢冇本事,咁你就應該搵第二個唔好浪費大家時間及青春。路係自己行,你鍾意佢先至行到結婚這一步,唔好再怨了,你嫁的也不是太差。

侯爵府

回覆樓主:

我諗我同你差唔多, 婚前 老公錫我 但我不是有左先結, 酒席禮餅都係我, 禮金2個夾, 結得好簡單, 婚後佢對我好差, 唔係因為小朋友 我晨早走左lu, 佢哥哥家姐封大一好厚禮比佢, 但原來佢淨人好多錢, 其實唔結都結左, 我係諗緊點幫佢, 係 佢係對我差, 但都會幫, 鬼叫我嫁錯咩, 自己都有責任, 但佢衰到話驚我第時閙交攞番出黎講, 轉向銀行借錢, 依家每月還定額, 有埋第2個, 係意外, 佢又話要生, 其實, 幸與不幸, 我都希望2個bb 有daddy, 我選錯啫, 佢地又無罪, 忍得一時得一時囉, 見到佢地快樂 又唔捨得佢地分開, 我獨力奏, 須然財務唔係問題, 但我有責任比個daddy 佢, 咪忍下囉, 柳暗花明又一村

stagea    發表於 17-3-20 16:07

大宅

clyl03 發表於 17-3-19 10:48
樓主只出過兩個帖,就是後悔結婚,同後悔生咗你自己都話食藥加個套都中,即係上 ...

講得好

大宅

micsin 發表於 17-3-19 19:00
我諗我同你差唔多, 婚前 老公錫我 但我不是有左先結, 酒席禮餅都係我, 禮金2個夾, 結得好簡單, 婚後 ...

好媽媽

侯爵府

BABYLV 發表於 17-3-19 21:21
好媽媽

多謝

alfredkh    發表於 17-3-19 21:30

首頁
12345...9

尾頁

跳至