親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

chickenwing2006 發表於 17-6-3 18:59
係呀,我又係用埋廁所風筒個插蘇

佢個 design 超級 stupid

所以佢Front desk 有得賣轉插~ 上次我都奶野, 好在都叫做front desk 有得買.....

瑪瑙宮

好媽媽勳章

人都巔 發表於 17-6-27 23:44
所以佢Front desk 有得賣轉插~ 上次我都奶野, 好在都叫做front desk 有得買.....

咁識做生意

貴嗎? $5000-8000 won ?

大宅

15年12月去過第一次住,中央空調,房間沒有窗,每一晚返到房間就流鼻血,投訴叫佢哋轉一間有窗的房間給我,同我講佢全部房係冇窗的(之後我們見到別的房間有),我同佢哋講房間好焗好干,一入去就流鼻血,佢哋仲串我係咪流鼻水咋。態度超差。
插蘇位係插唔到電制的,我試過落去樓下supermarket買,上到酒店都係用唔到的,唔知係太松定係唔夠深嘅原因。結果每日夜晚我都攞個尿袋落去叫櫃檯幫我叉電。
上年16年我再去過(因為同朋友去佢哋想住呢間方便,今次有窗好好多冇流鼻血。但係個電制一樣係咁煩,今次醒左,帶咗2個一開4的USB分插。

男爵府

育兒性格勳章

EABB 發表於 17-6-28 05:20
15年12月去過第一次住,中央空調,房間沒有窗,每一晚返到房間就流鼻血,投訴叫佢哋轉一間有窗的房間給我, ...

佢最平嗰款business room係冇窗嘅,因為位置喺中間嗰排,所以唔會有窗,如果想要窗就唔好訂呢個type 就ok!

大宅

chickenwing2006 發表於 17-6-28 01:38
咁識做生意

真的忘記了~ 但唔太貴的.

我就係比佢個檯面插頭玩死, 用埋廁所風筒位都唔夠差. 因為要差相機, 手機 及尿袋.

大宅

chickenwing2006 發表於 17-6-28 01:38
咁識做生意

基本上用呢款都OK嘅,個插頭係修身啲就插得落架喇。

首頁

尾頁

跳至