自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

mizmiz0214 發表於 17-6-27 18:22
同我一樣。一開始以為我同佢同grade, 話要我點點點。其實我一開始已經知道佢低我幾個grade, 不過我冇出聲 ...

呢D人好唔要得

子爵府

畀面勳章

baubauzz 發表於 17-6-27 15:13
回覆 Tingche 的帖子

唔關新唔新人事, 我都唔係新人, 都係同你一樣被d同事笑笑口係你面前扮冇野,背後又話 ...

仲要一兩個同事都算,全部人都係一膽擔,我成日覺得 佢地咁異類,我咁正常,所以佢地杯葛我
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

伯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

做新人點解要比人蝦?咩公司文化啊?如果做錯事就無話可說,但係樓主話係屈喔?屈即係無做過啦,點解要受?就算新人都無理由要受啦,仲要全公司人都係甘,除非人工好高好高,否則絕對唔會同佢地玩落去啦,搞到精神病都似,值得咩

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

點解唔反抗?

珍珠宮

回覆樓主:

岩就岩,錯就錯,冇話新人唔新人,覺得無理可以講出黎,大家都成年人

子爵府

畀面勳章

LedTV 發表於 17-6-28 01:16
點解唔反抗?

反抗左,連唯一男性上司都幫佢地,兜口兜面鬧返我轉頭,佢地根本同一伙,點反抗
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

Tingche 發表於 17-6-23 17:31
被人屈,其他人都唔信我,做新人必經階段,但我平時份人對屋企人同老公惡,但係對同事就細膽,我覺得自己好 ...
唔好唔開心啦,錫番!

首頁

尾頁

跳至