自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

回覆 BBG1 的帖子

我女穿時7歲幾,十歲應該無問題

男爵府

chiuchingm 發表於 17-7-7 18:32
呃人既,我登記左,佢話係穿耳體驗而唔係幫你穿,只係講解一下穿耳過程
...
可能你按錯左初步評估固個呀
條款及細則
1. 顧客必須預約才可享用「專業穿耳新體驗」服務。
2.「專業穿耳新體驗」包括穿耳初步評估、穿耳服務 (耳珠或耳骨)、醫學手術鋼耳環一對及3個月穿耳護理套裝乙份。服務並不包括其他耳環貨品。
3. 如顧客在本頁面預約的只是「初步穿耳評估」,該項目並不包括穿耳服務 (耳垂或耳骨)、醫學手術鋼耳環一對及3個月穿耳護理套裝乙份。
4. 顧客凡於任何一間MaBelle店舖購買任何鑽石貨品或購買面值HK$600或以上之購物禮券,即可獲穿耳體驗券乙張。憑券可於穿耳店尊享「專業穿耳新體驗」乙次。

公爵府

親子王國15週年勳章

carolyktong 發表於 17-7-10 09:19
回覆 BBG1 的帖子

我女穿時7歲幾,十歲應該無問題
Thx

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 carolyktong 的帖子

Thank you

大宅

回覆樓主:

穿完,耳仔有個枝點位"筆" 印,黑黑地, 點洗掉?thanks!

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

是否教你每天用酒精清潔?相信到時就可抹掉。

大宅

試過,服務唔錯,我都加咗100蚊買對好啲嘅耳環~~不過唔知有冇得再登記呢~~我有啲心思思想再穿~~
親愛的我多麼幸福 人海中能夠遇見你

大宅

JoanneYung 發表於 17-7-9 00:19
今日我去穿咗,免費的,服務又Ok 喎~我穿一隻,因個隻係埋咗口,佢幫我睇,話原本個位太貼塊面,另一隻又 ...

你只穿咗一隻耳,請問剩下另一隻耳環,是沒有放入槍為你穿耳,他們會否送埋 “剩下另一隻耳環” 給你?

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

kmb 發表於 17-7-11 13:46
你只穿咗一隻耳,請問剩下另一隻耳環,是沒有放入槍為你穿耳,他們會否送埋 “剩下另一隻耳環” 給你?

...

另一隻佢會送埋俾你,佢幫我戴係另一邊

大宅

BB防敏心得分享勳章

呃人既,我登記左,佢話係穿耳體驗而唔係幫你穿,只係講解一下穿耳過程
...

omg..點會講解,我今日係黃大仙分店穿佐兩個窿耳骨位置。不用錢還送護理藥水。

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

多謝分享,剛登記左~~

別墅

想問穿左既人,去到職員有無叫你地download 個fanshare app 呀

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

KathyLCY 發表於 17-7-15 16:20
想問穿左既人,去到職員有無叫你地download 個fanshare app 呀

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

KathyLCY 發表於 17-7-15 16:20

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

會唔會唔同店...手勢有好壞之分? 荃灣有好幾間, 有無JM用過?可以介紹下邊間好D ?

荃灣荃新天地店 電話 營業時間 荃灣楊屋道1號荃新天地UG03舖 2941 0515 10:30-20:30
荃灣-荃灣廣場店 電話 營業時間 新界荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓341號舖 2794 4032 11:00-21:00
荃灣綠楊坊店 電話 營業時間 新界荃灣蕙荃路22-66號綠楊坊地下G26店 2412 5271 11:00-21:00
Stay Hungry , stay foolish !!

公爵府

親子王國15週年勳章

阿女已穿完,服務好得

男爵府

...

下?咁搞笑即係呃人?我以為佢可以穿埋

伯爵府

回覆樓主

穿耳骨痛嗎?

男爵府

hinhin_ma 發表於 17-7-15 22:51
會唔會唔同店...手勢有好壞之分? 荃灣有好幾間, 有無JM用過?可以介紹下邊間好D ?
我係荃新天地固間穿左呀手勢好好呀

hinhin_ma    發表於 17-7-17 21:10

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我岩岩上星期六係新都會廣場穿左耳, 不用錢, 但之前要係網上登記, 登記之後會有封email confirm的~~

其實再之前我都試過係MaBelle免費穿耳, 但當時其中一隻耳穿得唔好(都係新都會打,女人打), 打槍時佢打咩左(唔係水平線), 之後戴耳環唔可以戴D垂墜型既耳環, 我覺得好麻煩, 所以決定要再打過~~

等了一年封口, 我上星期六再穿, 都係免費, 呢次個個男仔好細心, 我同佢講番上次打得唔好既事, 佢話佢都睇到(因為有疤痕), 會幫我打番好~~

打完都覺得比上次好, 希望今次okay啦~~

首頁
12345...6

尾頁

跳至