婆媳關係

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

Supertalkative 發表於 17-7-24 17:09
事源:

一直都有睇大伯老婆的專頁(記錄小朋友成長),雖然好耐前係有過節,但都有8年沒來往(我自己無野) ...
當唔識呢個人,睇佢page都係佢朋友or客,幫返佢正常,比我就唔會睇8 bo的野,

伯爵府

tansyneko 發表於 17-7-25 21:19
發生過咩事牙齒印咁深?

無啦!有都無咸豐年前話佢唔尊重人同自大嘅事,結婚後就無見過!

不過原來影相當日5/7佢在場,到12/7 先post 真係有惡意的,個女人同大伯鬧交所以搵張相洩憤激佢,等大伯同我老公兄弟不和喎,佢成功左。

36歲仲係bb咁,真係救命
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

伯爵府

ccgirlcc 發表於 17-7-25 22:08
當唔識呢個人,睇佢page都係佢朋友or客,幫返佢正常,比我就唔會睇8 bo的野,
...

同埋佢有好多豬友狗友根本想食花生,笑佢佢仲以為自己有人撐好叻叻!

佢唔知醜字點寫!佢自揭瘡疤大家開心睇戲!

公爵府

Supertalkative 發表於 17-7-25 22:13
無啦!有都無咸豐年前話佢唔尊重人同自大嘅事,結婚後就無見過!

不過原來影相當日5/7佢在場,到12/7 先p ...

你上網鬧佢 "有爺生無X教"

伯爵府

回覆樓主

完結! 唔好再搞我d仔女! 不過我相信個女人可能會繼續打格再侮辱我!佢眼中的世界只能圍住佢轉!

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

tansyneko 發表於 17-7-25 21:19
發生過咩事牙齒印咁深?

想知x2
比我會留言:果然好家教 就KO佢了
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

Supertalkative 發表於 17-7-25 22:16
同埋佢有好多豬友狗友根本想食花生,笑佢佢仲以為自己有人撐好叻叻!

佢唔知醜字點寫!佢自揭瘡疤大家開 ...

同意,咁POST野法都相當STUPID.明明自己個女錯仲咁自豪
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

伯爵府

美之選468 發表於 17-7-25 18:25
甘你有更好的方法嗎?

我肯定告誹謗係最蠢行為 因為無可能告得入 但精神體力損耗最大

伯爵府

heidys 發表於 17-7-25 23:47
想知x2
比我會留言:果然好家教 就KO佢了

#42 講左 基本已8年無見亦無任何方式的聯系,我諗第一次post 相佢無諗過我會睇到,所以覺得我小事化大,老公、99、叔仔、老爺都話佢,佢覺得我係衰人,所以重post 係專登寫侮辱說話俾我睇!

大宅

Supertalkative 發表於 17-7-26 09:35
#42 講左 基本已8年無見亦無任何方式的聯系,我諗第一次post 相佢無諗過我會睇到,所以覺得我小事化大,老 ...

你大伯老婆咁大個人都咁幼稚,真係唔知她點教仔,將自己既仇恨帶到落下一代,嚴重影響小朋友的成長。 你大伯都算係極品,無佢咁配合咁縱容個老婆,佢老婆點會咁? 真係絕配!

學黃子華講:娶到個咁既老婆,上天已經懲罰梗佢(你大伯)。

子爵府

小心唔好給子女見她亦要子女知要點做,因為會咁做做,應是精神病,你唔可以用正常思維去想。她要報仇你唔知她會點。

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Supertalkative 發表於 17-7-25 22:49
完結! 唔好再搞我d仔女! 不過我相信個女人可能會繼續打格再侮辱我!佢眼中的世界只能 ...

最緊要唔好攪到小朋友

Block鬼佢同以後真咪鬼同佢同場
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Supertalkative 發表於 17-7-26 09:35
#42 講左 基本已8年無見亦無任何方式的聯系,我諗第一次post 相佢無諗過我會睇到,所以覺得我小事化大,老 ...

最緊要係佢低B到寫埋D侮辱字眼

非常低B
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

開咗個咩 page? 等我哋去旺吓佢!

伯爵府

11B 發表於 17-7-29 00:42
開咗個咩 page? 等我哋去旺吓佢!

係小朋友成長日記的page,小朋友無辜!

大宅

BK Milk勳章

美之選468 發表於 17-7-24 21:43
其實你只要不再上對方FB咪得LO ? 何苦激嬲自己 ? (我從不上任何人的FB.所以永遠也激我唔到)而且我主張親戚 ...

被人公開post 自己小朋友張肉酸相喎,點可能唔理?

男爵府

Supertalkative 發表於 17-7-24 17:09
事源:

一直都有睇大伯老婆的專頁(記錄小朋友成長),雖然好耐前係有過節,但都有8年沒來往(我自己無野) ...

你大伯老婆正一八婆,對佢來講係小事,係甘依取笑下者,你就甘認真?但對於一個做父母來講,自己小朋友比人利用,間接同你講:其實我吾中意你架!但使嘜搵小朋友借Q呀?你咪算好老皮,比我一早爆左佢!
下次你post反同一張相:9個月大就識欺凌人了,真係有其母必有其女呀!

伯爵府

queenie3y 發表於 17-7-30 01:40
你大伯老婆正一八婆,對佢來講係小事,係甘依取笑下者,你就甘認真?但對於一個做父母來講,自己小朋友比 ...

公爵府

Supertalkative 發表於 17-7-31 10:48
講真,我唔覺佢識教!

不過以後佢發生咩事都同我無關痛癢!

你去她補習社門口在各家長面前講她的壞話,破壞她的生意額(反正誹謗罪也不容易入)佢無幾耐實執笠

大宅

其實佢唔post我小朋友的相,佢點憎我我都無所謂!只覺得,已經係人地媽媽,公開侮辱我仲要有我小朋友相片 ...
🙈咁似我老公個細佬同佢老婆既又係鐘意係fb扮湊女
之後又掉低個女去旅行
個女病左係醫院
去醫院打完卡 即走

首頁
12345...7

尾頁

跳至