自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

不喜勿插,對鄧倫同小山竹都唔反感,但我個人好唔鍾意實習爸爸呢樣嘢,又唔係父女,奇奇怪怪咁,你話請未做爸爸既明星湊一日咁Ok, 夾硬加素人娃同實習爸爸好古怪,所以第四輯我完全冇睇。

不過今輯少左,而且爸爸同小朋友互動好好,相處融洽,所以我睇返

男爵府

回覆樓主:

最初最鍾意睇Jasper,
後來變成最鍾意睇嗯哼,
嗯哼好攪笑,轉數好快

男爵府

回覆樓主

汶萊王子笑死我!

珍珠宮

2024年龍年勳章

rayrayus 發表於 17-12-4 07:30
不喜勿插,對鄧倫同小山竹都唔反感,但我個人好唔鍾意實習爸爸呢樣嘢,又唔係父女,奇奇怪怪咁,你話請未做 ...
我第一次睇就係第5季, 我都覺安排實習好無聊...一次半次就話. 晚晚鄧倫無床瞓都幾慘...

今集D爸爸已夠名氣, 吾知為乜要加實習爸爸...原來上季已有...

伯爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆樓主:

嗯哼講嘢超叻,真係唔似四歲!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

babyhoi 發表於 17-12-4 07:13
小山竹好似係網紅,
之前上過啲節目拍過下廣告定劇咁,
佢媽成日放相上微博好多人like,

http://video.weibo.com/show?fid=1034:8029a8c26ed30b70442f78f613eda07e

呢條片裡面既小山竹超可愛

男爵府

BK2002 發表於 17-12-4 12:18
我第一次睇就係第5季, 我都覺安排實習好無聊...一次半次就話. 晚晚鄧倫無床瞓都幾慘...

今集D爸爸已夠名氣 ...
其實上一季有3個實習爸爸,我覺得只有鍾麗緹老公最應該參與,因為係後父,實實在在的需要實習,對佢同鍾麗緹的女兒都係好事,其他真的有點奇怪,仲要有一個係韓國明星做爸爸,溝通都難,但節目既然係咁安排,都唔關參加者事,佢地做好本份就得,上季的阿拉蕾,今季的小山竹,兩位都很懂事,很令人喜愛,鄧倫亦都好稱職。

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

rayrayus 發表於 17-12-4 07:30
不喜勿插,對鄧倫同小山竹都唔反感,但我個人好唔鍾意實習爸爸呢樣嘢,又唔係父女,奇奇怪怪咁,你話請未做 ...

同你一樣雖然都喜愛鄧倫和小山竹,唔係親生感覺怪怪地....總有一種「演」既感覺...

最好笑係實習媽媽來那集應采兒對住實習媽媽李沁說老公又不是你的,女兒又不是你的,會不會很尷尬。完全中point !

大宅

回覆樓主

實習爸爸似做戲咁,硬係覺得怪怪咁,大陸d 童星又識做戲,又乖又可愛,
上季阿拉蕾雖然超可愛,但我睇左幾集都無睇了。我鐘意睇番爸爸黑面,睇下佢點教仔呀,小朋友喊既童真

男爵府

ng5ek 發表於 17-12-4 00:03
好睇呀,唔捨得做完,好似話咁多輯,得呢輯d爸爸同小朋友咁融合
今輯幾個爸爸都真心當春哥係大佬,各善其職,而之前幾輯都冇咁樣分輩份㗎! 個個爸爸都要煮飯,任務又超級困難,真係有競爭成份在內,苦了一班小孩同爸爸,反而今次任務簡簡單單,仲顯得融洽,其實今輯前幾集出現的小幫手軒軒,在第三輯都好好笑㗎,好似啊哈咁係女都溝,當然冇大王咁多金句啦! 但都好可愛的。

男爵府

點解加實習爸爸,好似話政府唔想D節目過度消費明星+佢地D仔女
所以電視台就加呢個安排,扮係有教育成份,等佢地可以學習做一個爸爸
(印象中係咁)

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ng5ek 發表於 17-12-4 00:21
我覺得最大進步係嗯哼,好保護d兄弟,Max成日要Jasper拖住好可愛,最後5個男攬頭攬計
...
我覺得最大進步係春哥 開頭第1,2集到而家...佢對小小春真係好大改變
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

男爵府

回覆樓主

我覺得鄧倫參加,是為了洗底

男爵府

回覆樓主

好似話廣管局規定一定要有一對素人

男爵府

洗底 ? 點解? 佢形象好健康wor

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

今早睇咗少少, 幾個小朋友都好有禮貌,同香港之前拍的小朋友好唔同。
小春個仔個樣好似佢,睇細細,cute
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

秋思 發表於 17-12-4 15:09
我覺得鄧倫參加,是為了洗底
洗底 ? 點解? 佢形象好健康wor

翡翠宮

hahaha1231 發表於 17-12-4 00:47
係, 由其吳震宇嗰輯, 爸爸之間最多不和
吳生玩串party.燥狂咁.

大宅

回覆樓主:

鄧倫成日講d野引到春哥笑到

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

siuman3317 發表於 17-11-25 16:25
我覺得嗯哼分吾清小山竹小泡芙

首頁

尾頁

跳至