婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

jwy2 發表於 18-1-18 16:24
你有個瘜肉都應該CHECK 多次,希望無事啦 我就下個月先睇婦科,明天睇普通科,如無意外,明天都 ...

咩叫子宮頸充血?其實我對呢方面真係0知識

大宅

回覆樓主:

我今日已經買好多車厘子, 我打咗兩次落血管呀,一次唔成功跟住再打另外一個位置痛到死死下, 今日流量少咗好多好多, 不過個人仲係好鬼攰, 止血藥要食五日,調經藥要食7日。 下星期三覆診, 粒小息肉其實我生第一胎陣時醫生已經知道, 生第二胎因時一直都仲喺度, 不過今次照多咗一個水瘤……

男爵府

sze811 發表於 18-1-18 16:30
咩叫子宮頸充血?其實我對呢方面真係0知識

非經期出血,一般叫子宮頸出血,原因有好多,更年期,發炎,癌等等都會有呢個現象。。。而家希望係發炎啦,因11月果時下體有d 痕,無影響我日常生活同只係少少痕,所以我又無咩點理呀。

男爵府

appleklw 發表於 18-1-18 21:01
我今日已經買好多車厘子, 我打咗兩次落血管呀,一次唔成功跟住再打另外一個位置痛到死死下, 今日流量少咗 ...

哎唷 呢個位咁少肉,睇到都痛 我卵巢都有個瘤,幸好不是太大,醫生話唔洗理住。
我諗你要補番d 血先無咁易暈,唯有食多d 車尼子。

大宅

回覆樓主:

希望下個禮拜檢查完結果係冇事啦好驚!!

大宅

回覆樓主:

上個月冇嚟m,今個月嚟m又血崩…… 今日睇咗中醫試下調理先, 如果唔得再去睇返婦科

首頁

尾頁

跳至