自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆樓主:

notebook, 但都差不多一星期先開得一次,因為多數用手機上網

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

Desktop

伯爵府

Desk top, 我覺得keyboard好打d

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

森永牛乳 發表於 18-3-10 09:45
MacBook

X2

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

用desktop

珍珠宮

回覆樓主:

Desktop壞咗轉notebook, 但無用好耐,因多數用電話上網!

男爵府

回覆樓主

Mac book,手機多些

翡翠宮

回覆樓主:

老公用desktop,仔MacBook,我用tab

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

desktop好

laptop不符合人體工學,長時間使用電腦會周身骨痛。
結構問題laptop容易過熱,電腦過熱容易壞。desktop散熱較好。你識唔識拆開laptop去掃塵啊?desktop容易拆開掃塵,Youtube有教學。

別墅

回覆樓主:

有位放當然desktop啦,又唔怕咁易有過熱問題,長開都仲得!
用開大mon,突然轉細mon會睇得好辛苦!
煲劇梗係大mon好!

珍珠宮

回覆樓主

我反而好少用laptop , 要叉電
我覺得 desktop 打字就手d

已刪除用户

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主

冇用大機1x年

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Desktop, 打字爽d,Screen 大d,run緊時冇咁嘈

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主

Desktop
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

147741 發表於 18-3-10 09:03
其實我屋企部desktop 壞咗
諗緊轉唔轉買notebook

一家四口都係用Notebook

首頁

尾頁

跳至