自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

alicemic 發表於 18-11-3 13:28
佢靚得嚟仲要連女人都唔妒嫉都會鍾意佢,睇下近20年嘅所謂女神,係得一個pg最靚果陣先叫得同級, 阿嬌都差 ...

同意!佢靚得黎唔係發電廠要電死人嗰種,個樣夠正氣,連女人都覺得佢堅靚!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

choc_choc 發表於 18-11-3 13:27
萬家傳說個古裝都好鬼靚,同劇仲有鄧萃雯飾胡仙,勁好睇!

Agree,好睇

子爵府

紅顏薄命

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係超靚

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

之前煲大時代,,覺得佢真係做得超好,,可惜拍完就搞成咁

大宅

kc_01k 發表於 18-11-3 14:16
田宅係for咩架仙姐

https://oswin2010.pixnet.net/blog/post/102470278-%5B田宅宮02%5D-你知道嗎,人緣好不好,事業心強

剛剛睇到

大宅

alicemic 發表於 18-11-3 13:20
佢唔洗靠燈光打扮,就普普通通影出嚟仲靚, 之前有人拎王菲嚟同佢比簡直係侮辱!

...

Jm無比較,只係講開靚女,覺得王菲都係靚姐,美醜係主觀,有幾侮辱?

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

子爵府

小鳥兒 發表於 18-11-3 15:36
Jm無比較,只係講開靚女,覺得王菲都係靚姐,美醜係主觀,有幾侮辱?

王菲真係稱唔上靚喎

大宅

只睇過藍既大時代,揸小巴造型都係好靚

大宅

家文 發表於 18-11-3 15:37
王菲真係稱唔上靚喎

我只係講出另外一個jm無拎兩個一齊比較,我無講王菲靚唔靚

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

小鳥兒 發表於 18-11-3 15:36

咁都叫做無比較? 雖然美醜係好主觀, 但佢搵個王菲嚟媲美翁美玲同藍潔瑛, 就等同用卡米拉同戴妃一樣,絕對係侮辱!

子爵府

家文 發表於 18-11-3 15:37
王菲真係稱唔上靚喎

佢無服裝指導、落咗妝,只是一個平凡過平凡既普通人樣,連氣質都沾不到邊。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

真係靚。可惜。。。。
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

伯爵府

真系好靚

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

珍珠宮

artroboy 發表於 18-11-3 15:46
佢無服裝指導、落咗妝,只是一個平凡過平凡既普通人樣,連氣質都沾不到邊。
...

無謂討論王菲外表,佢從來都唔係sell大路靚女路線佢係聲靚

珍珠宮

其實靚到氹一聲又有演技,真係唔明點解可以搞成咁!

首頁
12345...7

尾頁

跳至