自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

1773 發表於 18-11-29 09:08
George 好有心計呀!阿孝好d呀

心如同阿孝完全唔襯,一d光花都無,一早應該完啦

大宅

clarawuwu 發表於 18-11-28 21:53
Mandy仲未回歸

請問Mandy真人,其實因咩事退出愛回家?
比較同計較都一樣令自己唔開心

男爵府

pat2331 發表於 18-11-29 08:52
講開,阿賈名媛,越睇越好笑

佢好sharp, 有D 似年青版的米雪, 係邊位呢?

珍珠宮

jtw_ki 發表於 18-11-29 09:15
心如同阿孝太大距離,兩個性格背景完全唔夾,反而我覺得心如同george夾d,兩個都係學霸(雖然george唔靚仔 ...

George 系邊度出來?樣同演技都欠奉,不過有時都幾好笑

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

ho3186 發表於 18-11-29 09:37
請問Mandy真人,其實因咩事退出愛回家?

去咗拍其他劇,要遲些才回來
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

一早覺得 George 同熊心如會幾襯。George 搞笑呀
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

winnielong 發表於 18-11-28 21:15
之前冇追過只係想知點解佢對美麗咁好嘅

我有睇果集, 話說美麗細個好靚, 真係好靚
咁爸爸好錫佢, 有時放佢二個係茶記食飯, 自己會行開左

哥哥成日玩, 唔記得食飯比爸爸鬧
妹妹見係咁就靜靜雞食埋佢果份, 等佢唔洗比爸爸鬧
真係咁食到咁肥
佢覺得欠個個妹, 所以對佢超好

miumiu0101    發表於 18-11-29 14:53
yiu_mimi    發表於 18-11-29 14:28

水晶宮

angiehouse 發表於 18-11-29 10:21

我記得佢唱歌好聽架

瑪瑙宮

好媽媽勳章

saula 發表於 18-11-29 10:31

又幾 touching 怪不得咁鍚美麗

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

angiehouse 發表於 18-11-29 10:21

好似係TBB都一段日子,做4、5線角色,最有印象他同賤俊弘和細龍生一樣,參加星夢傳奇,但冇獎,唔記得佢叫咩名!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

昨晚美麗食了5個早餐

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

pat2331 發表於 18-11-29 08:52
講開,阿賈名媛,越睇越好笑

有時廣告都見到佢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

鍾意terry配阿清多d

公爵府

wawaliluk 發表於 18-11-29 00:54
心如對子孝冇feel, 或者咁講心如暫時對男人冇feel。

其實同心如呢類型拍拖 應該幾難頂

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

妹妹見係咁就靜靜雞食埋佢果份, 等佢唔洗比爸爸鬧 <--原來係咁, 我無睇呢集添, 真係辛苦晒亞美麗喇

yiu_mimi    發表於 18-11-29 14:30

男爵府

George 個樣有少少怪, 不過做呢個角色做得好好, 入型入格, 有少少"腎腎" 地, 佢同心如呢pair 應幾有火花.
另子孝同Anita 真係一個好提議. 應該會好睇.
我住種花家

大宅

baby_yee 發表於 18-11-28 22:22
散左好耐啦

咩原因散?miss左

大宅

rayrayus 發表於 18-11-29 06:11
我仲以為佢嫁左有錢伯伯會退出愛回家,點知佢仲有出場令我白白空歡喜一場
...

我都真係好想佢安心做主婦

大宅

goo_littlebb 發表於 18-11-28 21:51
我想問池子孝唔係同洪心如?散左好耐啦?

可能会講心如同佐治一齊

伯爵府

Vin仔媽 發表於 18-11-29 11:03
鍾意terry配阿清多d

我真係好想睇 Terry 追女仔

首頁

尾頁

跳至