自由講場

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

差d以為妳講個大女壞話 ,原來係細女嘅趣事。

我小強都養過,烏蠅就唔駛講啦,好在我媽當年要返工唔知0者。
盡我一己之力,發放正能量!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 simbaba 於 09-4-18 05:05 PM 發表
妳個女細個都都會叫合情理...

去下面條Link看看.

坑渠老鼠bb當寵物

http://uwants.com/viewthread.php?tid=7916590&extra=&page=1

衰鬼,隻鼠bb又幾可愛喎!
盡我一己之力,發放正能量!

複式洋房

原帖由 QUINCY121HK 於 09-4-18 09:19 發表
亞女學校...lee排個單元係講緊昆蟲.
尋日老師送左個"烏蠅"貼紙比亞女....亞女就將個貼紙"痴"左響塊面到...攪到響街d人係咁望住佢塊面...個老豆仲好笑....一見到個女....直頭搵手撥...
點知尋晚我又真係捉到 ...

鄧你擔心囉,你個女愛心爆棚,遲下學校講青蛙或其他動物,你有排養寵物啦

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁有冇識到新朋友呀~
原帖由 QUINCY121HK 於 09-4-18 16:42 發表

佢今日真係...袋左"頭頭"....出街呀...........

仲周圍介紹比人識.....

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢d咪係童真囉!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至