自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

如果要等甘耐先可以攞貨, 送比我都唔要, 莫講仲要我比錢買
網購都係為左慳時間, 甘等法簡直浪費時間

翡翠宮

SuperChanB 發表於 18-12-25 00:49
之前試過等五粒鐘,從此唔再幫襯呢間鋪頭,最慘係send email係唔會覆
...

5 個鐘

男爵府

tansyneko 發表於 18-12-25 03:16
其實依間嘢網上不嬲劣評如潮,唔明點解仲咁多人幫襯

我keep住都有買,可能我買啲唔急用,而且我通常等埋幾張單先至順豐到付。但如果要上去攞貨,我都唔會買。呢間唯一好處已經做到咁大,應該唔會似其他網店咁易執!

tansyneko    發表於 18-12-26 13:28

翡翠宮

回覆樓主:

等太耐
唔會再幫襯

子爵府

SuperChanB 發表於 18-12-25 00:49
之前試過等五粒鐘,從此唔再幫襯呢間鋪頭,最慘係send email係唔會覆
...

等5個鐘太太太誇張,免費就話排隊5個鐘都等姐,俾左錢都要等5個鐘,我會即走,時間都係金錢!就算平日都要等2-3個鐘都係痴線!呢間野點運作架,安排咁鬼差既

大宅

熊貓小姐 發表於 18-12-25 15:53
其實泡菜媽間店都好差

係,買過一次無下次

珍珠宮

我都有買哩間嘢,但真心講我好憎佢地既回覆慢,如果唔係好鍾意既嘢都唔會幫櫬佢
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

男爵府

2018復活節勳章

cacy 發表於 18-12-24 23:46
痴左,去到時叫到55,但我拎飛係二百尾,出去一個鐘再番去,叫到16幾,
有人等到暈左要call白車,
我最後用 ...

我有fd上次幫我拎野,3個鐘呀等左,自此之後我買就速遞寄黎算,車錢都係返到

男爵府

claudiaman_86 發表於 18-12-26 22:06
我有fd上次幫我拎野,3個鐘呀等左,自此之後我買就速遞寄黎算,車錢都係返到
...

已經唔係錢既問題,係佢d貨真係等太耐,唔准時既佔多數,我仲有幾件係話12月底,但今日都係無聲無氣,真心灰

男爵府

2018復活節勳章

cacy 發表於 18-12-26 22:10
已經唔係錢既問題,係佢d貨真係等太耐,唔准時既佔多數,我仲有幾件係話12月底,但今日都係無聲無氣,真心 ...

呢間野同泡菜一樣唔憂做,你嬲你既事,錢就收左

男爵府

queenie0102 發表於 18-12-25 16:32
我通常用SF,唔駛特登搭車又排長龍去攞,呢間嘢真係好唔掂,打電話去無一次係有人聽,email要等幾日先覆, ...

我就係中左招,第一次買,我未試過到貨原來唔通知,要自己上佢個網登入返先知貨到左2-3星期。
請問請教,我係揀順豐到付,咁點通知佢地出貨呢?打電話又唔聽,又無得pm,電郵又唔覆,真心好鬼嬲!
一定無下次囉

珍珠宮

cacy 發表於 18-12-24 23:46
痴左,去到時叫到55,但我拎飛係二百尾,出去一個鐘再番去,叫到16幾,
有人等到暈左要call白車,
我最後用 ...

中過1次伏,永不幫襯
訂左野三個月先寄到,唔明點解仲咁多人買

男爵府

我之前通常順豐快遞,不過唔再買佢啦,等勁耐,遲到又冇通知,問野又唔覆

侯爵府

回覆樓主

見到呢d店平幾多都唔會買
以我所知有幾間唔知係分店定乜嘅公司
又係好平但等十年 追又追唔到
我接受唔到慢慢等 我好心急 比錢就想好快收到
早買早享受嘛

子爵府

joygigi 發表於 18-12-26 22:57
我就係中左招,第一次買,我未試過到貨原來唔通知,要自己上佢個網登入返先知貨到左2-3星期。
請問請教, ...

到咗貨,佢哋會email通知你,到時話佢哋知,你用順豐到付形式,你要再等多10日左右,佢哋會比個順豐delivery note no.你,但你又要再等多10左右,佢哋先會寄去順豐

大宅

我買過好多次,毎次順豐到付。冇錯,D貨成日比預期遲送,但我又唔見其他代購有,又冇時間 research 其他shop 。急用就唔好同佢買

男爵府

queenie0102 發表於 18-12-27 09:33
到咗貨,佢哋會email通知你,到時話佢哋知,你用順豐到付形式,你要再等多10日左右,佢哋會比個順豐delive ...
唔一定有電郵通知架,佢地話唔知咩原因,hotmail同gmail都有好多時收唔到喎!所以都係你買左野就定時去 check下d貨既status ,我上次去拎野,個位阿姐真係咁答我架!

男爵府

queenie0102 發表於 18-12-27 09:33
到咗貨,佢哋會email通知你,到時話佢哋知,你用順豐到付形式,你要再等多10日左右,佢哋會比個順豐delive ...

謝謝!但就係好奇怪我一直無收到佢地電郵,我10月訂,覺得咁耐都無消息,自己登入網頁先知12月中到左,但個網頁又無link俾人覆,只話電郵佢地,唉!電郵又無覆,我開頭諗住預2個月實有貨啦,都痴痴地

子爵府

joygigi 發表於 18-12-27 10:03
謝謝!但就係好奇怪我一直無收到佢地電郵,我10月訂,覺得咁耐都無消息,自己登入網頁先知12月中到左,但 ...

唔駛客氣!佢哋真係好冇責任,d貨遲咗又唔通知客戶,仲要客戶主動去問先知,一味响度等等等,我而家等埋及攞埋手頭上嘅貨後,再唔會幫襯

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

blacklist依間垃圾好耐

試過貨物遲3個月先到
試過缺貨唔出聲
換領部長期都是人
客服唔應機

首頁

尾頁

跳至