自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

回覆樓主:

唔會……再揀,緊係唔結婚,做人老婆,做人亞媽,對我黎講係件苦差事,窮我一生既精力,已捱到半條人命,總是吃力不討好,好多野都事遠願為,我未必相信有來生,既然今生已經揀左,只有好好演活角色吧……

Haz-mama    發表於 19-4-13 13:15
wcpcelia    發表於 19-4-13 09:43

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

selinako^^ 發表於 19-4-12 17:12
我諗唔係 c6屋企人
我同佢關係好好多
唉.................算喇,只要對方對你好,咪唔多理個邊的人[即勿嗌]可能佢知你.........咪有改善

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

sman 發表於 19-4-12 17:16
唔會……再揀,緊係唔結婚,做人老婆,做人亞媽,對我黎講係件苦差事,窮我一生既精力,已捱到半條人命,總 ...

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

絕對會!可以既話,想生生世世同佢一齊

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

20150618bb 發表於 19-4-12 17:19
唉.................算喇,只要對方對你好,咪唔多理個邊的人[即勿嗌]可能佢知你.........咪有改善
...

最慘我地要供車,仲有小朋友
大伯成日要求c6 幫佢做呢樣,做果樣,c6一一答應,屋企所有事,就由我處理,我有人幫咩?
導火線係…果次大伯命令式叫c6 買部固網電話擺係99屋企,即大伯屋企,仲要指定幾多錢,要大牌子,c6竟然照做,仲要送埋貨上佢屋企
我就日做夜做,應洗得洗,佢豪比大伯條廢老,雖然幾百蚊唔係大數目,但條氣好唔順

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

暫時會
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我成日安慰自己,唔揀呢個,第二個可能都係一樣,可能更差。我相信我老公都係咁去安慰佢自己

珍珠宮

張包仔 發表於 19-4-12 15:23
會,結婚就快18年,仲有拍拖既感覺 我地都從未講過(對唔住同唔該)
...

仲有拍拖嘅感覺,真係令人羨慕

珊瑚宮

stkyo 發表於 19-4-12 17:53
我成日安慰自己,唔揀呢個,第二個可能都係一樣,可能更差。我相信我老公都係咁去安慰佢自己
...

珍珠宮

1314625 發表於 19-4-12 15:56
如果當日有得揀,有得比較才可以揀,但問題自己無得揀無得比較。

但知道自己唔會揀單身

完全係我心聲

珊瑚宮

selinako^^ 發表於 19-4-12 17:28
最慘我地要供車,仲有小朋友
大伯成日要求c6 幫佢做呢樣,做果樣,c6一一答應,屋企所有事,就由我處理, ...
相信你地相處非常好,只要你唔好理佢去幫個邊,你個C6係知放過佢又放過自己,人生都係短暫好好相處,相信你做得到

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

20150618bb 發表於 19-4-12 18:22
相信你地相處非常好,只要你唔好理佢去幫個邊,你個C6係知放過佢又放過自己,人生都係短暫好好相處,相信你做得 ...

多謝

珊瑚宮

selinako^^ 發表於 19-4-12 18:24
多謝
一齊加油

男爵府

回覆樓主:

我結左婚廿幾年,出街行同上落車都會拖住我!機乎每曰都同我講-老婆我愛你!仲要講下一世都要揀返我做老婆 我就講笑話-唔係嘛,下一世都要俾你拖住,俾我試下第二個得唔得呀

水晶宮

我無識錯佢,我亦都好愛我哋嘅小朋友。
但有得再揀,我又好想寧願單身

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

我本想跟你淡然去
無奈只去不易
Minniemouse:-P

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

20150618bb 發表於 19-4-12 14:11
如果有得選擇會唔會仲要番呢個??..............真心....................,又要講出佢好處同壞處?我講先對方 ...

都會既,係有時有D煩囉,但對我同個仔好好

伯爵府

會。借用張繼聰金句,無論時光倒流幾多次,我都一定會嫁俾你

wcpcelia    發表於 19-4-13 09:43
Praise the Lord!  

男爵府

會。我老公對我好好。有時有啲太竉我。

男爵府

20150618bb 發表於 19-4-12 14:11
如果有得選擇會唔會仲要番呢個??..............真心....................,又要講出佢好處同壞處?我講先對方 ...

會,雖然package贈送d姑奶好麻煩、討厭 ,不過我老公真係好錫我同個囝,愛屋及烏,佢對我屋企人都好好

首頁
12345...6

尾頁

跳至