時政擂台

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

adaughter 發表於 19-6-17 22:11
用"毅進制"係差唔多

一哥係喇沙仔黎架,不過都係
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

esmehouse 發表於 19-6-17 22:21
一哥係喇沙仔黎架,不過都係

問題唔係佢去計算人數。所以佢咪知道唔準囉!

用戶要求終止服務

wing_wing912 發表於 19-6-17 22:15
中央都好信架

中央係信呢啲
心都寒埋

// Parents in the Hong Kong Special Administrative Region took to the streets on Sunday to urge US politicians to not interfere with the SAR's extradition amendments and its internal affairs.

The protest, organized by several Hong Kong social groups, also condemned foreign entities for misleading young people in the city.//

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

FastandFurious 發表於 19-6-17 21:53
你究竟知唔知 警方公佈嘅消息 vs. 民間組織公佈嘅消息有咩分別?
警方發佈消息唔通同普通市民講句嘢一樣? ...

冇咗以前權威嘅大學教授做統計係唔一樣嘅

總有離別的時候

用戶要求終止服務

Alex123 發表於 19-6-17 22:08
我覺得警方的數字準確。所以話香港太細了人。由炮台山去到金鐘差不多所有主要馬路也企滿人,而且流動了近5 ...

仲有,取消埋放煙花唔該!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Alex123 發表於 19-6-17 22:24
問題唔係佢去計算人數。所以佢咪知道唔準囉!
d 靚報數比佢冇理由唔諗下真假就報出來架
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

超級版主

超級版主

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

伯爵府

南丁媽咪 發表於 19-6-17 22:25
中央係信呢啲
心都寒埋

可能以為外國好似佢地甘淨係得新聞聯播

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

FastandFurious 發表於 19-6-17 21:35
遊行人數不只警方公佈的33.8萬!
明知不準確,點解要對外咁樣公佈呀?
警方講嘢仲有無公信力?

咁幾多先係準確
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

carmen1904 發表於 19-6-17 21:46
未必準,但一定唔係33.8萬

yes
大家好, 我是脾脾蟲  

用戶要求終止服務

sweetheartb 發表於 19-6-17 22:01
睇煙花三十幾萬人,6.16又係三十幾萬,實在侮辱人智慧

咪係

用戶要求終止服務

wing_wing912 發表於 19-6-17 22:15
中央都好信架

不能說的袐密

複式洋房

我覺得警方的數字準確。所以話香港太細了人。由炮台山去到金鐘差不多所有主要馬路也企滿人,而且流動了近5 ...

33萬8千人就搞到成個金鐘核心地區塞死哂,香港點容納倒再多嘅人 ?

真心信呢個數字嘅人係咪要測一下智商 ?

用戶要求終止服務

珍珠宮

esmehouse 發表於 19-6-17 22:27
d 靚報數比佢冇理由唔諗下真假就報出來架

新聞媒體報導會講明數據出處在哪,信不信由你。所以媒體只是引述消息。

但中國大使訪問引述警方數字來表明這才是正確人數就有問題啦!

大宅

bangbenbang 發表於 19-6-17 21:54
人無恥便無敵,地鐵站由旺角塞到中環,中環塞到北角,夠膽講33.8萬
朝早返中環至銅鑼灣都唔只呢個人數啦:ha ...

總之唔係七百萬...oops, 一半大概3xx萬

珍珠宮

bangbenbang 發表於 19-6-17 22:48
33萬8千人就搞到成個金鐘核心地區塞死哂,香港點容納倒再多嘅人 ?

你唔可以咁樣話個中國大使㗎!

信唔信一通過就把你送中!

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

wing_wing912 發表於 19-6-17 22:12
數到三……就放手

內部消息,原來警方高層係想有個好意頭,所以用33.8萬寓意生生發。

首頁

尾頁

跳至