自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

A仔媽咪 發表於 19-7-8 10:36
Karcher我之前見過荃灣廣場中 原都多款,我買左大機好正
之前係諗住買 Karcher 部水濾機, 太貴..............放棄

未買 VC4i 前用緊另一款手提吸塵機, 重到無朋友, 我一日要吸兩次塵真係想死

VC4i 係同事介紹, 佢話好輕岩晒我腰頸膊都有問既既人用, 不過佢係淘寶淘既, 電掣要用駁插先得, 我怕死.........買返港貨

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

侯爵府

陪月勳章

shirleyleung15 發表於 19-7-3 11:21
Smartect 香港品牌$500, hktv買多少少免運送貨,之前用過呢個牌子既打邊爐窩十年都未壞

...

我舊果部正是 Smartech 有線款﹐
我係用得小心的﹐
十年下來也未壞﹐
但勁嘈。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Rilakkuma12 發表於 19-7-8 10:40
謝謝,佢宜家可能冇賣,因我昨天去過,見到佢自己牌子有幾部, K 牌有部係普通款
...
KARCHER VC4i Cordless 超輕量無線吸塵機(送電動床褥吸頭)

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

miriam 發表於 19-7-8 10:59
之前係諗住買 Karcher 部水濾機, 太貴..............放棄

未買 VC4i 前用緊另一款手提吸塵機, 重到無朋友, ...

感謝,電器嘅野(重要咁上下價錢)安全啲好!

子爵府

miriam 發表於 19-7-8 11:04
KARCHER VC4i Cordless 超輕量無線吸塵機(送電動床褥吸頭)

唔該哂

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

siumak 發表於 19-7-8 11:02
我舊果部正是 Smartech 有線款﹐
我係用得小心的﹐
十年下來也未壞﹐

其實大部分都係嘈,好難避免,咁平最緊要吸力夠

大宅

moonlight9198 發表於 19-7-8 10:40
我都用緊成半年,好用,吸晒塵蟎果隻就要¥599,屋企人用緊。ok.

我屋企人買咗dyson, 一過保養電池有問題要換電,換電個價錢仲貴我過部機

瑪瑙宮

趙小小 發表於 19-7-1 20:55
淘寶淘過一部$300人民幣左右,
叫韓夫人

那个型號,有沒有200-300的選擇

瑪瑙宮

趙小小 發表於 19-7-8 11:34
我屋企人買咗dyson, 一過保養電池有問題要換電,換電個價錢仲貴我過部機
...

係呀!我屋企人都買左部Dyson,
而家買多部淘寶韓夫人。
兩者功能唔差太遠。
但價錢就差很遠。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

tkop 發表於 19-7-8 12:41

我就用緊呢隻,一年幾。無線,方便。

【【直营】韩夫人无线吸尘器家用手持式车载强力大功率充电吸尘机】https://m.tb.cn/h.e6UVv3f?sm=0c593e 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥13PcY62SZlY¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

瑪瑙宮

屋企人就買左呢隻,吸埋塵蟎,
平左,之前買要599人仔。
無線,方便。

【韩夫人无线吸尘器VC812家用手持式超小型迷你强力大功率充电】https://m.tb.cn/h.e6zQALf?sm=a0c1ae 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述₤yYIWY62ilwh₤后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

水晶宮

畀面勳章

moonlight9198 發表於 19-7-8 15:04
平左,之前買要599人仔。

正喎!
即上淘寶look下

瑪瑙宮

701003 發表於 19-7-8 15:08
正喎!
即上淘寶look下

呢個牌子都好多人買,唔太重既,所以運費都唔算貴。

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

水晶宮

畀面勳章

moonlight9198 發表於 19-7-8 15:15
呢個牌子都好多人買,唔太重既,所以運費都唔算貴。

我見淘寶上仲有幾款型號,研究緊

水晶宮

畀面勳章

moonlight9198 發表於 19-7-8 15:04

812款,做緊特價$399人仔

瑪瑙宮

701003 發表於 19-7-8 15:19
812款,做緊特價$399人仔

咁你睇下邊款岩你先買。

子爵府

我用bosch, 約千九元, 用咗一年消磨打,幸好保養期有得換, 用咗三年多, 最近手柄折位斷開, 冇得救了.

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

drizzle 發表於 19-7-1 23:33
買左部日本牌子
好輕,好靚$7xx

好靚,可晤可以講咩牌子,謝謝

大宅

就咁淘寶search韓夫人,大概三百零蚊果部

伯爵府

好媽媽勳章

drizzle 發表於 19-7-1 23:33
買左部日本牌子