夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

同佢傾,mon 住佢,如果佢唔改,搞離婚。

佢可能上左癮,你要幫佢戒左佢,佢可能係個病人⋯⋯

大宅

回覆 Lamcaca 的帖子

如果扮唔知,我自問做唔到我一定會同佢講知楚,問佢咩原因屋企有飯開都要出去偷食
如果本身感情或性生活已經有問題,試試有冇方法解決

珍珠宮

回覆樓主:

我可以好直接答:接受唔到,永遠都有條刺,咁嘅婚姻,注定唔健康~
但會唔會離婚,我會睇佢錫唔錫小朋友,大家一齊做戲我ok,不過你老公,寧願俾錢叫雞都唔為個仔諗,想做愛連至親都不顧,好極有限~
希望你冷靜面對,好好計劃下之後條路點行~

複式洋房

做個靚太 發表於 19-8-13 16:48
我可以好直接答:接受唔到,永遠都有條刺,咁嘅婚姻,注定唔健康~
但會唔會離婚,我會睇佢錫唔錫小朋友,大 ...

堅強很花力氣, 做左媽媽之後, 我相信我無多餘既力花去原諒一個人或者裝作扮無野.....佢都錫小朋友, 不過用母親既角度睇, 佢只係便左基本同表面個浸囉

我明白工作忙行唔開, 但如原真係好想陪住個小朋友經歷一點事, 總會做到。
唔做一件事有千萬個理由
要做既, 一個理由就夠

珍珠宮

mi_bear129 發表於 19-8-14 11:42
堅強很花力氣, 做左媽媽之後, 我相信我無多餘既力花去原諒一個人或者裝作扮無野.....佢都錫小朋友, 不過用 ...

我講嘅錫小朋友,唔係同小朋友講兩句親熱說話,錫兩啖就算~
係願意付出幾多係小朋友身上~
就咁睇,唔覺得佢有幾錫~
我老公岩岩就為左小朋友,放棄左一個佢想做嘅職位。。。
所以如果有一日,佢真係出軌,或者叫雞,我諗我真係會為左小朋友,唔捨得離婚,只係我地已經回不到從前,同屋共住,大家為左小朋友去扮演好自己角色,我覺得應該係最理想嘅處理方法~

大宅

回覆 做個靚太 的帖子

同意!鍚一個人、愛一個人,真係要睇佢愿意為呢個人付出幾多。

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

珍珠宮

mi_bear129 發表於 19-8-9 03:03
個仔岩岩先1歲, 我好明白男人對做愛既需要, 我盡左力每個月2-3次, 季經, 有多襄, 我都要靠食藥先黎m...

道 ...
吓,甘離婚囉...一下你TRY TRY二天比佢一次...即攰到佢唔識郁...

別墅

mi_bear129 發表於 19-8-9 09:13
我本來對叫雞係 隻眼開隻眼閉嘅
只係冇估到原來咁頻密同離譜
有兩樣嘢犯咗一個 不能逾越 嘅 底線

你仲隻眼開隻眼閉?咁樣你不如插盲雙眼啦!咁ge老公,又無用無錢,又爛滾,你仲忍!比我情願離婚攞綜援,我都唔忍佢!

大宅

回覆 Perpersis 的帖子

係,我同我老公分開左幾個月,話無錢俾女,但有心點會幾千都俾唔到,佢大洗又有個癡心女人,個女人搞左好幾年,都知佢有家庭有女,都肯一起,同應該無咩錢得手,甘我唸佢地係真愛。所以我成全佢地,我宜家唔洗左慳右慳,以前我會一收工就買餸煮佢鐘意吃的,家務自己做,女晚晚都係我湊哄訓覺,買件貴d嘅衫俾自己都要唸,但買俾佢我會立即買等,一個人去揾得其他女人,已一手破壞左頭家。宜家自己養個女,係會唔捨得十幾年感情,但好清楚唔應機當無事發生繼續一起。希望自己可以堅強撐住

首頁

尾頁

跳至