時政擂台

跳至

首頁

尾頁

公爵府

青豆 發表於 19-8-24 22:58
死暴徒甴曱,拍死佢,拍死佢

你同閑人講野會好煩㗎,收缐,免影響心情

複式洋房

菇芝bebi 發表於 19-8-24 22:37
Hey, 次次都係警察收工,佢地無野玩就收工啦!佢哋跟本當打war game, 無對手就自動返家訓啦!
...

真係攪笑!如果佢地無出來,咁警察又點洗出嚟呢!今次好似佢地block路自行改遊行路線放火至出嚟喎,太太,又話有睇電視
依照你咁講,警察818都無出嚟做d咩喎(如果正常和平遊行)
俾啲正確嘅判斷力啦,太太

複式洋房

Hey, 次次都係警察收工,佢地無野玩就收工啦!佢哋跟本當打war game, 無對手就自動返家訓啦!
...

真係攪笑!如果佢地無出來,咁警察又點洗出嚟呢!今次好似佢地block路自行改遊行路線放火至出嚟喎,太太,又話有睇電視
依照你咁講,警察818都無出嚟做d咩喎(如果正常和平遊行)
俾啲正確嘅判斷力啦,太太

伯爵府

青豆 發表於 19-8-24 23:01
拍死妳,拍死妳,拍死妳

都話叫你唔好拍囉!好多世菌,好唔衞生架!執屋,執屋,執屋!乖啦!c9仔

男爵府

菇芝bebi 發表於 19-8-24 23:09
都話叫你唔好拍囉!好多世菌,好唔衞生架!執屋,執屋,執屋!乖啦!c9仔
...

拍死妳,拍死妳,拍死妳

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

菇芝bebi 發表於 19-8-24 22:12
你無睇警察記招嗎?許sir話警隊係會用多種身分去查案喎!我真係許sir忠實粉絲黎,我有聽佢哋講野架
...

伯爵府

Bbchuchuchichu 發表於 19-8-24 23:02
如果你咁講,有啲18歲未夠嘅暴徒,咁都係警察嘅臥底?
聽聞未夠18唔可以考喎,你係真唔知定扮唔知?
...

咁我又唔知佢揾邊個扮,佢幾多歲喎許sir 無講

別墅

回覆樓主:

曱甴準備扮市民~下午德福都係咁

複式洋房

菇芝bebi 發表於 19-8-24 23:13

太太,按你既理解掟汽油彈一定又唔係暴徒啦。黑警自己友掟自己友啦你眼睛真係雪亮架姐

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

菇芝bebi 發表於 19-8-24 23:13

太太,你應該會應為掟汽油彈都係正確做法啦。

伯爵府

Bbchuchuchichu 發表於 19-8-24 23:07
真係攪笑!如果佢地無出來,咁警察又點洗出嚟呢!今次好似佢地block路自行改遊行路線放火至出嚟喎,太太, ...

今日原本好多人都唔知觀塘大遊行喎!我都係10點幾港鐵宣布封站我至知架咋!拖完地去食個下午茶,就愈見到佢地用電鋸鋸燈柱,成間茶餐廳D人睇到嘩嘩聲,但D防暴警察真係企曬响度曬太陽喎!鋸完先去捉人,全部電視直播,你睇唔到咩?太太

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

曱甴,型d啦,換乜鬼野衫
.........................................

複式洋房

菇芝bebi 發表於 19-8-24 23:24
今日原本好多人都唔知觀塘大遊行喎!我都係10點幾港鐵宣布封站我至知架咋!拖完地去食個下午茶,就愈見到 ...

太太 你又話有睇電視既,好似好早之前已經講觀塘有大遊行lo,星期五警察記者會都有講,你又話有睇既
如果咁你要自己好好留意下喇,如果唔係汽油彈無眼架
咁緊係鋸完先啦。唔通打份工要冒險比班暴徒發起顛上嚟鋸人咩!

子爵府

...

睇人地講得幾啱

伯爵府

Bbchuchuchichu 發表於 19-8-25 00:26
太太 你又話有睇電視既,好似好早之前已經講觀塘有大遊行lo,星期五警察記者會都有講,你又話有睇既:happy ...

哦!咁咪等佢鋸完先囉,就唔好又話佢地破壞曬D野啦吓

複式洋房

菇芝bebi 發表於 19-8-25 00:41
哦!咁咪等佢鋸完先囉,就唔好又話佢地破壞曬D野啦吓

太太,思想咁獨特
破壞嘅人無錯,而家賴落去警察度
咁唔係話佢哋唔好鋸咪唔會比警察拉啦咁咩
咁我明白點解而家咁多歪理當真理lu

伯爵府

哦!原來係咁,但818果日又真係唔覺有警察喎佢地係咪星期日放假架?

大宅

又扮街坊,俾人踢爆咁多次仍樂此不疲!

伯爵府

Bbchuchuchichu 發表於 19-8-25 00:44
太太,思想咁獨特
破壞嘅人無錯,而家賴落去警察度
咁唔係話佢哋唔好鋸咪唔會比警察拉啦咁咩

佢地話和平遊行人會有人影相,又話高端科技面容識別,又話過關會俾人拉,又話有人扮記者,又話警察有多角色扮演,又話有刀手斬人,又話解放軍武演⋯⋯咁嚇佢地,會驚係正常嘛!鬼叫D人係咁嚇佢地咩?刀手通街斬人,39分鐘才有人到,咁佢地破壞完至有人做嘢就唔好話人整爛D野啦!係咪?

複式洋房

菇芝bebi 發表於 19-8-25 01:11
佢地話和平遊行人會有人影相,又話高端科技面容識別,又話過關會俾人拉,又話有人扮記者,又話警察有多角 ...

其實係嗰啲勇武自己怕姐,我好多和理非朋友都唔怕喎,所以同你深黃絲傾,絕對唔會講得道理,扮記者自己上網睇下,議員扮記者?示威者無扮記者?
人地都講左無開,咁同埋佢地就可以話鋸就鋸?見到異見人士就打係啱咩?
咁如果咁講將來喺街見到個女仔靚啲,又可以話非禮就非禮?因為按你咁講,所有嘢都係因為人哋唔啱所以佢哋要咁做,佢哋從來做乜都唔會錯
我覆埋呢個都唔會再覆你啦因爲都唔係講道理既

首頁

尾頁

跳至