美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

stepfhenie 發表於 19-10-28 19:29
去荷爾蒙斑要搵D有保證先好打, 我之前都試過picosure, 但打左3次得個白淨, 荷爾蒙斑無淡過
依家 ...

請問邊間?

大宅

winghc21 發表於 19-10-29 01:15
咁勁!荷爾蒙斑包一次打清?用咩機打?

佢地包荷爾蒙斑可轉淡, 無淡可退返$比我, 我打一次淡左一半, 一次過用兩款機enlighten 同埋excel v 打

複式洋房

stepfhenie 發表於 19-11-2 14:53
佢地包荷爾蒙斑可轉淡, 無淡可退返$比我, 我打一次淡左一半, 一次過用兩款機enlighten 同埋excel v 打
...

jm之後仲有無打?可以清晒啲斑嗎?有無打結焦?

大宅

mariefish 發表於 19-10-26 19:06
我覺得嫰膚效果比較明顯,至於啲隱藏既賀爾蒙斑,反而係打完結焦後浮左上面,所以下星期要打zooper1064 同 ...

請問你係邊間打?係咪A+? Pico 會唔會結蕉同之後唔可以化妝?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

lovebaby2013 發表於 19-11-2 16:31
請問你係邊間打?係咪A+? Pico 會唔會結蕉同之後唔可以化妝?

我係A+銅鑼灣間姊妹店Aestixxx打,平常打pico沒有結焦的,只有上次顧問看我情況後,建議我打一次pico結焦,等啲斑清得快啲,結焦後都可以照化妝及搽啲concealer 遮吓啲焦架,唔好大大力捽佢就得,基本上我第三四天已開始甩焦

大宅

mariefish 發表於 19-11-2 17:26
我係A+銅鑼灣間姊妹店Aestixxx打,平常打pico沒有結焦的,只有上次顧問看我情況後,建議我打一次pico結焦 ...

唔結蕉係咪效果無咁好呀?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

lovebaby2013 發表於 19-11-2 17:46
唔結蕉係咪效果無咁好呀?

唔結焦果兩次, 嫩膚效果都好明顯,啲毛孔係細左,面色均勻左,我本身膚色唔均勻,有兩小撻賀爾蒙斑,但毛孔問題唔算好嚴重,都睇得出效果,你本身有冇賀爾蒙斑?

大宅

mariefish 發表於 19-11-2 18:04
唔結焦果兩次, 嫩膚效果都好明顯,啲毛孔係細左,面色均勻左,我本身膚色唔均勻,有兩小撻賀爾蒙斑,但毛 ...

我有少少斑...但毛孔同膚色唔夠明亮

大宅

hky_y 發表於 19-11-2 16:18
jm之後仲有無打?可以清晒啲斑嗎?有無打結焦?

我打左6次, 用眼睇唔見有斑啦! 想打結焦都係想快D清姐, 佢地講明佢地D技術可以唔洗打結焦都好快清晒

翡翠宮

lovebaby2013 發表於 19-11-2 18:06
我有少少斑...但毛孔同膚色唔夠明亮

我覺得試做價試pico先好似抵啲,同埋你第一次上去時顧問會幫影肌底相,睇吓膚色唔均勻既原因先,咁起碼知道咩療程最啱自己

禁止訪問

侯爵府

mariefish 發表於 19-11-3 01:11
我覺得試做價試pico先好似抵啲,同埋你第一次上去時顧問會幫影肌底相,睇吓膚色唔均勻既原因先,咁起碼知 ...

我見FB有聖誕優惠$5千有3樣, 抵嗎? 講左好耐都未去做

翡翠宮

purplechung 發表於 19-11-6 16:44
我見FB有聖誕優惠$5千有3樣, 抵嗎? 講左好耐都未去做

剛剛去睇下真係勁抵喎,你想做邊幾款呀?
我暫時只試過pico, Excel v 同 hydra咋, 其他都未試過

大宅

stepfhenie 發表於 19-10-28 19:29
去荷爾蒙斑要搵D有保證先好打, 我之前都試過picosure, 但打左3次得個白淨, 荷爾蒙斑無淡過
依家 ...

hi 請問你邊間打斑? thx.

大宅

荷爾蒙斑唔係隻隻機都打到, 我見我同事係C+打Discovery, 歐洲機醫生打, 佢打左6次已經淡左好多同成面都白左好多!!

大宅

natalie_428 發表於 19-11-5 12:10
jm係邊間打?咁高技術,係DOCTOR打?

我之前picosure咪搵Doctor打,但無效,呢次係治療師打,但佢真係好PRO,我已介紹左5個朋友比佢,個個都讚佢,費事開名,我PM妳,我介紹仲有9折

翡翠宮

Karfufu 發表於 19-11-11 11:46
荷爾蒙斑唔係隻隻機都打到, 我見我同事係C+打Discovery, 歐洲機醫生打, 佢打左6次已經淡左好多同成面都白左 ...

咁你同事打左6次幾錢? 同埋佢本身撻斑大唔大撻呀?可否話我知邊位醫生? 我都想認識多啲唔同嘅方法

大宅

stepfhenie 發表於 19-11-11 13:11
我之前picosure咪搵Doctor打,但無效,呢次係治療師打,但佢真係好PRO,我已介紹左5個朋友比佢,個個都讚佢,費 ...

Hi, 可否 pm我打斑公司? 謝謝

大宅

mariefish 發表於 19-11-11 14:00
咁你同事打左6次幾錢? 同埋佢本身撻斑大唔大撻呀?可否話我知邊位醫生? 我都想認識多啲唔同嘅方法
...

PM你呀. 我都覺得了解多D好D, 我都研究緊.

民房

做完pico一定要勤敷mask,因為做完真係好干,美容師叫我日日敷添,不過我都係隔2,3日先敷。盡量唔好用美白產品同一定要搽防曬,以免反黑~

首頁

尾頁

跳至