自由報料

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

sun329shine 發表於 19-10-13 08:38
邊度有小童clarks鞋? 我行過啲大百貨公司都唔見有賣小童size

我唔知啊無買小童鞋好耐
我見問中學生,assume係大人碼

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kwan_kwan 發表於 19-10-14 22:34
之前係專門店,折後一千多D
但都幾襟著

thanks for sharing

大宅

回覆 wcpcelia 的帖子

買咗Marks & spender 俾仔著,3年都未爛。中5仲著緊.減價貨$299, 但款小.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

中一至中三著 DM 中四開始著 Playlord

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

回覆樓主:

Dr Kong, 阿仔要著45/46號鞋,行過好多間都無咁大,Dr Kong先有仲要訂

侯爵府

馬莎,有半皮或全皮。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

LovelyKwan 發表於 19-10-15 11:03

買咗Marks & spender 俾仔著,3年都未爛。中5仲著緊.減價貨$299, 但款小.

謝謝分享, 299抵著呀

雲母殿

eehhmm 發表於 19-10-15 11:34
馬莎,有半皮或全皮。

唔該曬

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

selina1109 發表於 19-10-14 17:23
大埔一田

Many thanks!
みんなで一緒に笑う

雲母殿

esmehouse 發表於 19-10-15 11:16
中一至中三著 DM 中四開始著 Playlord

請問你會響邊度買?
謝謝

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

wcpcelia 發表於 19-10-16 09:00
請問你會響邊度買?
謝謝
我係太古城間 Playlord 買,DM 就係銅鑼灣希慎買
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

雖然我仔未到中學,但暑假買左對frog比佢,早2日打開口同我 say hi .....我心諗點解咁快擘口架,我個仔話著住黎踢波,但未至於咁架,見到鞋上有摺位就申隻手入去睇下原來入面已經薄晒,不織布底已磨損左,磨多2磨就穿架喇

雲母殿

esmehouse 發表於 19-10-16 09:57
我係太古城間 Playlord 買,DM 就係銅鑼灣希慎買

唔該曬呀

男爵府

我仔自中一起着Josef Seibel, 全皮, 着超過一年都無爛, 只係細了着唔到....在先施買的, 有折先買, 大概$500.

雲母殿

ManLam 發表於 19-10-16 10:33

我仔自中一起着Josef Seibel, 全皮, 着超過一年都無爛, 只係細了着唔到....在先施買 ...

謝謝分享

雲母殿

michelle071180 發表於 19-10-16 10:05
雖然我仔未到中學,但暑假買左對frog比佢,早2日打開口同我 say hi .....我心諗點解咁快擘口架,我個仔話著 ...

謝謝分享...

大宅

畀面勳章

angelfan07 發表於 19-10-12 22:05

由小學至中學,過往買過佰幾至六佰銀不等嘅黑皮鞋俾阿 ...

請問依家邊度有?

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

DM

子爵府

Clarks UK 官網買,好平,大概'$300

wcpcelia    發表於 19-10-20 09:16

男爵府

回覆樓主:

rockport
佢話輕及好著過clarks

首頁

尾頁

跳至