夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

cometingliu 發表於 19-11-8 22:46
你係ftm,生活得家庭、仔、老公,返工嘅人有大把人可以傾計包括女人,你日日嘈嘈閉真係都幾煩,傾計都會死得 ...

我都覺得自己好煩但係我都控制唔到

珍珠宮

回覆 mayce860914 的帖子

咁你經濟上要靠佢,未有籌碼,仲嘈佢

男爵府

樓主,我同你情況一樣!個女人話只係話精神上拍拖無事的,c6 就晚晚同佢傾電話和wtsapp~慢慢就會愈踩愈深,愈做愈多事!我都係係我生日當日知道有呢個女人的存在,個心真係超痛!身邊的親人和朋友都叫我為左小朋友就俾一次機會佢!但我真係做吾到,日日對住佢,心情一直未好過!既然你選擇原諒佢,就真係要一心一意去相信佢!吾好再諗以前,要諗將來~明天會更好!加油

大宅

anna59 發表於 19-11-8 23:39

咁你經濟上要靠佢,未有籌碼,仲嘈佢

唉。。。所以佢成日話我好煩好討厭,沒完沒了

大宅

moho 發表於 19-11-8 23:51
樓主,我同你情況一樣!個女人話只係話精神上拍拖無事的,c6 就晚晚同佢傾電話和wtsapp~慢慢就會愈踩愈深 ...

我老公就誓神劈願話無嘢,個女人有兩個女佢係一定唔會揀,但係我覺得佢同個女人傾計係開心嘅,我個心先痛。我相信佢哋無做過啲出軌行為,但係佢哋傾偈咁開心我就好唔開心我老公因為呢個女人講左好多大話呃我,一個冚一個大話

大宅

moho 發表於 19-11-8 23:51
樓主,我同你情況一樣!個女人話只係話精神上拍拖無事的,c6 就晚晚同佢傾電話和wtsapp~慢慢就會愈踩愈深 ...

你c6衰啲喎,我老公起碼係我面前唔會同佢聯絡

珍珠宮

你吾擔心佢閂水喉?

男爵府

mayce860914 發表於 19-11-9 00:08
我老公就誓神劈願話無嘢,個女人有兩個女佢係一定唔會揀,但係我覺得佢同個女人傾計係開心嘅,我個心先痛 ...

一模一樣!個女人有老公和女,一樣勾引我老公!都未見過d 女人咁賤!佢無係我面前傾電話,但會扮曬野落去買野或運動之類遠離我視線範圍!你c6 其實都未踩得深,我覺得可以俾一次機會佢!我果件做左某d 事,真係另我下吾到啖氣!

大宅

anna59 發表於 19-11-9 00:20

你吾擔心佢閂水喉?

唔擔心,我都有積蓄。可以生活多2年都得。

大宅

moho 發表於 19-11-9 00:22
一模一樣!個女人有老公和女,一樣勾引我老公!都未見過d 女人咁賤!佢無係我面前傾電話,但會扮曬野落去 ...

佢地有無出軌先?出左軌就好難原諒

侯爵府

mayce860914 發表於 19-11-8 22:50
我都覺得自己好煩但係我都控制唔到

咁你老公係解決呢件事上面做咁多野,你又有無係控制自己呢個環節上做過d 咩呢? 生完,走樣,甩頭髮,少打扮,無心機,時間照顧老公,大部分心思都放係小朋友身上。。。都唔講住喇。。。
有心2 個人維繫家庭,唔改變上面嘅,都至少學習下管理自己情緒,EQ, 唔係係度呻就識嘅,睇多d 書,進步下,建立多d 自信,自然胸襟闊d....

珍珠宮

唔好怪個女人,系你老公有問題姐,鬧就鬧你老公啦!

男爵府

mayce860914 發表於 19-11-9 00:08
我老公就誓神劈願話無嘢,個女人有兩個女佢係一定唔會揀,但係我覺得佢同個女人傾計係開心嘅,我個心先痛 ...

我也是一樣,老公同同事WhatsApp傾計,傾出感情同人表白,之後覺得自己唔啱即刻停咗淨係思想上出軌,我懷疑佢但嗰時我唔知佢已同人表白,淨係成日話糸朋友,之後比我發現佢哋嘅相同埋對話,自己都唔知願唔原諒得到,好驚第時每日都有懷疑同埋check佢,又係成日話我好煩

大宅

社工叫我比半年時間比自己,就算離婚都要有準備,唔係一時衝動,首先呢段時間唔好再睇佢電話喇,睇下大家嘅關係有冇改變先再決定。

大宅

琴晚又嘈左,我發現佢仲有同個女人聯絡。
我平時會睇個女人有無在線上,我發現佢好耐都無上線,次次睇親都無上線我覺得好奇怪,我用左另一個平電話入個女人個電話號碼一睇係在線上,即係我老公比左個電話個女人block我,我好傷心,真係咁難捨難離?我係咪應該離婚?

大宅

好似無咩意思了,根本就係一個大話冚一個大話

男爵府

mayce860914 發表於 19-11-9 01:11
佢地有無出軌先?出左軌就好難原諒

佢話無肉體出軌,純粹言語上出軌!人在我身邊,但個心係果個女人身上!我真係好憎佢咁樣對我!

翡翠宮

mayce860914 發表於 19-11-8 20:03
可能我生完之後走左樣,生之前105磅,而家130幾加上生完之後頭髮稀疏左好多而家已經見到頭肉喇 ...

1. 減肥
2. 頭髮去睇醫生; 中又試西又試

無論咩情況無論男女都要注重儀容

大宅

moho 發表於 19-11-9 19:08
佢話無肉體出軌,純粹言語上出軌!人在我身邊,但個心係果個女人身上!我真係好憎佢咁樣對我!
...

同我一樣

男爵府

牛年勳章

我都面對類似情況, 頭一個半月佢仲好聲好氣氹我, 但我心裡都有條刺, 每隔一排又會為呢件事嘈, 佢有一次講到出口我咁樣其實令佢都好辛苦

首頁
12345...6

尾頁

跳至