自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

回覆樓主:

我玩唔到。。。。。華為同三星都唔得

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

大宅

回覆樓主:

我LG唔得

公爵府

三星幾部都唔得。
iphone得一部玩得。

男爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

rachel_cty 發表於 20-3-28 23:31
輕按畫面一下
相下面中間有個圓制

試左3部機,先有部得,但點放出嚟,手機就睇到。
人生就是要去面對各種遺憾

珍珠宮

回覆樓主:

試左幾次,load左好耐唔得,放棄

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

https://developers.google.com/ar/discover/supported-devices#android_play
Check下自己手機型號係咪支援到先,如果冇就用唔到影相果part

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

另外再check下自己手機有冇呢個apps,裝到就用到影相果part

wcpcelia    發表於 20-3-30 09:44

男爵府

anpanmenbaby 發表於 20-3-29 21:10
另外再check下自己手機有冇呢個apps,裝到就用到影相果part

剛剛裝咗, 但background只係白色,唔係屋企

侯爵府

畀面勳章

toyotabb 發表於 20-3-29 21:19
剛剛裝咗, 但background只係白色,唔係屋企

你係咪用chrome開黎search 動物名

同埋你開>設定>應用程式>開呢個apps
>權限, 是否要授權使用相機

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

rachel_cty 發表於 20-3-28 21:41
Android 都可以

android要有 google AR才可以,Android 5 的三星 note 3 用唔到
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

男爵府

fatchu@home 發表於 20-3-29 16:45
我玩唔到。。。。。華為同三星都唔得

我三星同華為機都得喎

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我iPhone max冇圓點影相,净係有條bar自己play

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

Yubi.T 發表於 20-3-29 21:43
android要有 google AR才可以,Android 5 的三星 note 3 用唔到

請教一下 … 我用Samsung Note 9, 可以入到去3D動物果度, 但就無出現AR既按鈕 … 請咁係咪即係玩唔到呢?

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

koan922 發表於 20-3-30 19:41
請教一下 … 我用Samsung Note 9, 可以入到去3D動物果度, 但就無出現AR既按鈕 … 請咁係咪即係玩唔到呢?
...

其實我另一部都係三星 note 9, 更新完Google AR, 就見到"在你的空間內查看", 入咗去允許返佢用相機,就用到了
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

公爵府

sejjb 發表於 20-3-28 21:39
我用iPhone 7 都冇呢個制,要用iPhone 10先有。

系咪冇update 個IOS 呀?
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

sheepmei 發表於 20-3-29 16:51
我LG唔得

得喎!要update google AR
放下自在

大宅

請問大家Iphone11影到相和拍片嗎?

子爵府

rachel_cty 發表於 20-3-28 21:29
係呀
我仔女都係咁影

係咪只可以用電話玩?

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

sumsumbear 發表於 20-3-30 23:31
請問大家Iphone11影到相和拍片嗎?

要更新iso13.4至影得拍得

首頁

尾頁

跳至