自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

個仔好可憐, 生在咁嘅家庭.
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

禁止訪問

男爵府

睛靈勳章

anita_yps 發表於 20-5-28 11:23
我高中時有同學俾有精神病媽媽斬死

水晶宮

emt1314 發表於 20-5-28 12:51
個仔好可憐, 生在咁嘅家庭.

最恐怖我睇番舊帖留言,個個都話自己都係咁對啲仔女

唔知佢地啲仔女有冇睇精神科呢

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

個囝真慘
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

我好怕D人成日問小朋友成績,
成績好少少就左一句人生勝利組丶右一句前世做咗咩好事,其她人就會用嚟比較。

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

我奶奶好鍾意同我對仔女講,
佢個個孫都大學畢業(2個) ,你哋都要大學畢業呀!

我都費Q事釆佢!

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

個媽媽有病

翡翠宮

回覆樓主:

個阿媽係唔係有精神病?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

呢啲咁嘅阿媽,最好日後個仔獨立自己搬出去住,結婚都唔好一齊住,唔係老婆都會俾佢阿媽嚇走,前半生同後半生都唔得好過

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

miffyumiffy 發表於 20-5-28 14:45
最恐怖我睇番舊帖留言,個個都話自己都係咁對啲仔女

唔知佢地啲仔女有冇睇精神科呢 :questio ...

如果做錯事,鬧一次半次好閒,但妳講嘅呢個阿媽,直頭係精神有問題,仲會丟嘢,非常躁狂,個仔都考埋DSE,咁大個仲鬧乜鬼

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

但又唔知個仔做左d 乜喎

當然我唔贊成乜都鬧鬧鬧

首頁

尾頁

跳至