自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

trenycebaby 發表於 20-6-18 21:57
可以喺嗰度買祭品嗎

有香提供,不過當日我自己帶左

珍珠宮

好媽媽勳章

chung_ma 發表於 20-6-18 22:09
請問求同一件事,去咗九龍城,再去九龍灣得唔得

呢個唔知喔,不過你甘承心,有咩心願四面佛應該都會應成你吧

別墅

今日剛剛去參觀,環境好靚,金碧輝煌。但唔好彩,撞正地主來拜神,趕走晒D人,在門口等都唔得,趕左我地入左大廈入面。等地主走左才可以再入去。我知,人地是地主,有權唔俾你入去,但第一次剛去到就有此情況,真係難忘。不過,入面的職員真是很有禮和熱心,此處一讚!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

寵壞了 發表於 20-6-19 07:22
有香提供,不過當日我自己帶左

請問買香有冇要特別買泰國香?定係普通香燭舖嘅都可以?我見話要有蠟燭同一串花,d花係咪九龍城d泰國舖至有得賣呢?蠟燭係咪冇特別顏色要求?thx

侯爵府

竇漪房 發表於 20-6-25 22:46
請問買香有冇要特別買泰國香?定係普通香燭舖嘅都可以?我見話要有蠟燭同一串花,d花係咪九龍城d泰國舖至 ...

有香提供,或者自己帶都得,但蠟燭唔比點,只可以放枱面。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我係九龍灣返工1x年... 而家至知咋 搵日要行去參觀下先
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

shobi 發表於 20-6-26 10:33
有香提供,或者自己帶都得,但蠟燭唔比點,只可以放枱面。

thx

首頁

尾頁

跳至