自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

我覺得冇咩所謂喎,雖然我自己冇咁嘅習慣

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我反而覺得刷牙可以接受,洗飯盒先唔正常,我寧願番屋企先洗飯盒。

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我以前間公司都有唔少女人又係咁,食完lunch一定要刷牙,去親廁所就不停聽到佢地響度lur lur聲,好核突!

公爵府

白毛毛 發表於 20-8-14 15:51
唔明,洗手間本身係藏污納垢的地方,洗手,大小便。
洗手盤用得嚟洗污糟手,刷牙後如果用水沖返洗手盤有乜 ...

洗飯盒反而我接受唔到,自己果個。
人地洗糸人地既事。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

白毛毛 發表於 20-8-14 15:51
唔明,洗手間本身係藏污納垢的地方,洗手,大小便。
洗手盤用得嚟洗污糟手,刷牙後如果用水沖返洗手盤有乜 ...

商場戶都去公厠載水返舖,抹呢抹路架喎

珍珠宮

goo_littlebb 發表於 20-8-14 16:22
公用廁所刷牙, 想像下刷牙果陣, 你一啖口水, 佢一啖口水咁吐落去, 之後果個人仲點可能要黎洗碗洗生果, 用黎 ...

公共廁所洗手盆一向污糟,我從不直接放東西甚至生果在鋅盤入面洗,只會用手拿住沖洗,即使自己屋企洗生果都會用細盤盛住洗

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

超級自私

首頁

尾頁

跳至