自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

賣出去唔值錢,你賣左,以後老公唔會再族野比你

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

收下老公心意! 久唔久帶下,換轉角色你買嘢比人其實都想人鍾意,唔係唔啱走去換

公爵府

麟媽媽 發表於 20-12-17 18:04
唔止男人小氣嘅,如果你好俾心機選一份禮物俾你老公,佢又係嫌三嫌四要拎返去退款,你話你會唔會嬲呢?
...

會嬲呀,不過唔會講10年

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

自己戴下,老公見你戴會開心,之後再繼續買野比你

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

調轉你買野比佢,佢囉去賣你有無所謂??

複式洋房

誠意啊,唔好賣啦

珍珠宮

JUNE408 發表於 20-12-17 17:23
我唔帶呢啲嘢老公叫我賣左佢買自己鍾意嘅嘢想問下周大福係咪會收返?
...

吓⋯比下面佢都好呀留念
不記住keep單,K金,我N年買過,N年後想放返比金行,佢話系自己金行既先收,而個扣,佢就咁望就話唔係佢地行⋯唔會收⋯但我自己記得唔係周大x,就係周生x ka la
所以一定要keep單,所以我呢條鏈就作為留念。

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

假設咋
如果你嗰隻係18k
大福以半價收返
14k以三折收返
你都唔肯賣啦
我幫你問咗牛牛
如果石換石,K金換K金
三日內可以用十足價換購(可加不可減)
例如你是買了二千蚊的K金鈪
換一隻八千蚊的
咁就補番差價六千

趁未關門
不如今日去睇下其他款式啱唔啱心水

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我唔帶呢啲嘢老公叫我賣左佢買自己鍾意嘅嘢想問下周大福係咪會收返?
...

老公送嘅唔會賣,雖然唔鍾意,但都會耐唔耐戴,等佢見到

伯爵府

回覆樓主:

K金真係無保值.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

麟媽媽 發表於 20-12-17 17:53
我阿媽教我,老公送乜嘢俾你都好,都要笑笑口話鍾意,因為男人送嘢俾你都係想睇你開心嘅反應,如果你嫌三嫌 ...

羡慕呀

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

三日內呢個規矩間間不同
只係畀你參考下其他大字號
不是週大叔呀
是牛牛

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

...

佢叫你賣佐佢,會唔會係晦氣說話? 我覺得如果你真係賣,佢會好hurt 喎!
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

男爵府

goldpiglet 發表於 20-12-17 19:04
假設咋
如果你嗰隻係18k
大福以半價收返

唔該晒你呀

goldpiglet    發表於 20-12-17 19:25

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

麟媽媽 發表於 20-12-17 18:26
冇錯,我阿媽成日講,夫婦耐左就係你氹我,我氹你,唔通結婚2-30年仲好似初戀咁咩?有時我老公打俾我,我 ...

你媽媽好識做人,更識做老婆

翡翠宮

牛年勳章

keep住份心意啦

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

BGCOME08 發表於 20-12-17 18:57
會嬲呀,不過唔會講10年

男爵府

牛年勳章

回覆樓主:

留比仔女

水晶宮

...

我試過,老公買咗條練比我,我唔鍾意
一直連盒放咗係到幾年
賣返出去無7成,將來睇吓有冇人生日送比人囉
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

賣咗佢又好似有啲hurt佢,一係留番二人世界時久唔久戴吓

首頁

尾頁

跳至