自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

虎到金來勳章

睇佢今次回應竟然欣賞佢擺到明要咩
大家你情我願無呃人

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 ml6331 的帖子

同感!覺得女方好肉酸,唔係唔同情佢,不過對方SAY了SORRY話令佢誤會左,好心女方亦唔好扮傻話唔知點解對方道歉啦!再接受訪問時又話會向前看,但又流哂眼淚咁BTW,冇話男方冇問題,但你情我願既野,唔通唔鐘意都同佢一齊當俾個交待佢咩?人地道歉了,又好似唔多受,到底女方想要咩?得佢自己知!想要曝光率?想要公道定想要一沉百踩?耐人尋味

子爵府

2018復活節勳章

cy101 發表於 21-4-16 13:21
出咗呢啲新聞,對個男人麻麻!

係, 雖然話坦白
但可能我老土, 接受唔到sp 呢樣, 仲咁坦白講呢d 係正常需要, 好似將呢件事變成平常化

而裕美, 原來係女方閨蜜, 睇佢d 回應其實唔見得佢地又幾咁閏蜜, 其實係咪傳聞估錯左

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

Kumahung 發表於 21-4-16 13:02
麥小姐以為係男女朋友關係,但原來男方當SP或fwb,佢唔服氣,所以要不停澄清,從來唔存在被迫進行不願意既 ...

係唔同level,但我嘅意思係個女仔肯放下包袱連私隱都拎埋出嚟講做證明佢地係拍拖而唔係SP,可憐佢仲要比人話佢女仔人家咁醜嘅事都講,應該good一聲吞咗佢,家醜不出外揚,如果唔係冇人要,呢種死要面子令渣男反而置身事外嘅觀念同印度好相似啫!

茶類愛好者    發表於 21-4-17 09:40

珍珠宮

男嘅想要sp無講清楚,事後道句歉,多人撐佢人品ok
女嘅不忿爆料,愈爆愈多引起更多人指責
可見社會大眾普遍都係指責女人多

茶類愛好者    發表於 21-4-17 09:40

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

KUDOS 發表於 21-4-16 11:50
其實都凳麥小姐可憐,當以為拍緊拖但原來比男方話自己主動痴埋去,然後為自己澄清時無奈要攤開自己d私隱嚟 ...

俾人強姦同自願同人發生性行為係二事喎

珍珠宮

nownowma 發表於 21-4-16 14:01
係, 雖然話坦白
但可能我老土, 接受唔到sp 呢樣, 仲咁坦白講呢d 係正常需要, 好似將呢件事變成平常化

x2 接受唔到sp
個女仔對感情認真投入冇錯,拍拖本來就應該認真。唔通sp, ons呢啲先叫正常咩。玩完就話,你係sp咋,你自己認真過頭姐,邊個唔嬲。btw,唔覺得個男靚仔,唔好以為食女唔使上身,今次係佢玩出火人哋先話佢。

珍珠宮

秋天與楓葉 發表於 21-4-16 14:11
可見社會大眾普遍 ...

男人爛滾叫風流倜儻
女人認真叫死纏爛打

伯爵府

我係餓底 發表於 21-4-16 11:28
我都覺得佢好煩,想私有化人得唔到手就不斷唱人,就算翟真係周圍食女,大家當係SP你情我願,無需要扯其他 ...

同意,之前一路冇人識佢

而家如佢所願,咁樣紅左

子爵府

2018復活節勳章

daijuju 發表於 21-4-16 14:24
x2 接受唔到sp
個女仔對感情認真投入冇錯,拍拖本來就應該認真。唔通sp, ons呢啲先叫正常咩。玩完就話,你 ...

係囉, 唔通拍拖前要問清對方係咪當自己係sp?
今次仲搬埋父母離異對婚姻無信心
企圖合理化搵sp 關係

其實大家都唔知個男有無同麥講清楚sp關係
個男亦無否認有同麥有過關係, 只係話自己令對方誤會左, 造成男嘅坦承認錯, 女嘅死纏爛打, 呢d 真係語言偽術。

珍珠宮

KUDOS 發表於 21-4-16 14:03
係唔同level,但我嘅意思係個女仔肯放下包袱連私隱都拎埋出嚟講做證明佢地係拍拖而唔係SP,可憐佢仲要比人 ...

唔覺得SP好common囉 好多女仔拍拖都係認真諗結婚 唔係個個都咁隨便覺得呢啲嘢好正常 會周圍搵SP ons

侯爵府

KUDOS 發表於 21-4-16 11:50
其實都凳麥小姐可憐,當以為拍緊拖但原來比男方話自己主動痴埋去,然後為自己澄清時無奈要攤開自己d私隱嚟 ...

你講得好岩
踢爆渣男真面目,等其他傻女唔好一霜情願以為個男既當自己係女朋友。講真,我諗香港女仔好多都碰上過呢種男人,但當你愛佢,自然變到豬咁蠢,到清醒既時候先發現,其實好慘,好傷,好難過架。

珍珠宮

nownowma 發表於 21-4-16 14:35
係囉, 唔通拍拖前要問清對方係咪當自己係sp?
今次仲搬埋父母離異對婚姻無信心
企圖合理化搵sp 關係

當人SP 就話對方自己搞錯 冇病呀 根本渣男啦呢啲 估唔到仲咁多人幫 佢根本當個女仔洩慾工具 冇玩開呢啲嘅人覺得係拍拖好正常囉 正常人只會諗係正經發展 真係世界變 玩女人果個反而得人欣賞

珍珠宮

VCBB小天使 發表於 21-4-16 14:18
俾人強姦同自願同人發生性行為係二事喎

其實我嘅意思係佢比個男人呃左都唔可以講出嚟,因為女人講呢啲係禁忌,係醜事,係應該收聲。同印度人嘅觀念一様,咁唔馨香嘅事講出嚟怕比人笑比人話比人歧視,反而比人踐踏返轉頭。同自願定強迫無乜關係,呢個唔係重點!

珍珠宮

honeybibibibi 發表於 21-4-16 14:41
你講得好岩
踢爆渣男真面目,等其他傻女唔好一霜情願以為個男既當自己係女朋友。講真,我諗香港女仔好多都 ...

慘完仲要被人話係你搞錯姐 想私有化個男仔 做SP好正常 大家你情我願

珍珠宮

秋天與楓葉 發表於 21-4-16 14:11
可見社會大眾普遍 ...

最衰係個裕美仲要女人都唔幫番女人,同個男嘅一唱一和,講咩「辛苦你」好似話個男嘅知錯未,玩著個認真嘅、保守嘅⋯ 拿我呢種咁開放思想就唔會唱人唱通街啦!大家都happy咪算囉!唉!他朝君體也相同,佢千祈唔好比林作飛咗到時又哭訴吖!

翡翠宮

畀面勳章

KUDOS 發表於 21-4-16 14:45
其實我嘅意思係佢比個男人呃左都唔可以講出嚟,因為女人講呢啲係禁忌,係醜事,係應該收聲。同印度人嘅觀 ...

唔係唔可以講,而係佢講既方式令人對人冇好感。

俾人呃感情,要申訴唔會好似佢咁,一開始講少少,搞到滿城風雨後,男方向佢say sorry又話唔明點解會向佢道歉。人人以為件事過左,佢又拎出黎再講過,呢種傳媒jip牙膏式爆料到底會為佢帶黎乜野?究竟佢想要公道定宣傳?而家俾人既感覺就係不斷搵機會曝光。

連佢所謂閨蜜裕美都話佢兩個冇拍過拖,雖然話感情事只有兩個當事人知道,但如果拍拖拍到連閨蜜都唔知,一係根本唔係閨蜜,二係在外人眼中,佢兩個的確不是戀人關係。

如果裕美唔係佢閨蜜,咁佢話翟生同佢閨蜜有路又引人去諗係裕美,又有咩目的?
日日是好日

珍珠宮

mother904 發表於 21-4-16 15:00
唔係唔可以講,而係佢講既方式令人對人冇好感。

俾人呃感情,要申訴唔會好似佢咁,一開始講少少,搞到滿 ...

總之響人面前識講嘢,識得包裝自己就會有人撐,弱勢比人呃完就係博見報,我諗如果佢識得處世,係醒目,會plan過先講嘢比記者知,唔會前言不對後語嘅話,就唔會發生呢件事啦!佢本身已經為咗比個男人趟完唱要去睇精神醫生,個腦唔跟程序講其實都係正常,可能又比記者套下,響搧風點火下又講多啲,唔出奇,佢根本一開始就唔夠個男人咁識講嘢,

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

mother904 發表於 21-4-16 13:14
食飯拖手同係咪拍拖冇關,同sp都可以做呢d野,我認識既有sp的朋友,佢地全部係朋友關係,有男有女, 都係 ...

我好耐之前有個男友,俾我發現佢竟然同佢一個澳洲鬼婆好友上床,我質問佢點解,佢辯駁話佢個鬼婆朋友肚餓(想要),佢只係陪佢朋友食餐飯(上床)咁,好普通亦唔涉及愛情喎!

大宅

好少係男方屋企過夜就知啦
搞完就要走

咁都話唔清楚咩關係?

首頁

尾頁

跳至