自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

唔會

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

hfl2000 發表於 21-5-5 21:47
電器自焚唔會同你擇個好日先㗎喎⋯⋯

咁你關左安全d , 平日夜晚都危險,個個瞓晒覺危險

瑪瑙宮

大廚勳章

魔怪媽媽 發表於 21-5-5 21:55
咁你關左安全d , 平日夜晚都危險,個個瞓晒覺危險

有人喺度仲大鑊啊。。。全部瞓晒。。變晒幾隻燒豬 。。。但係冇理由每晚都熄雪櫃㗎
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

seaheart88 發表於 21-5-5 21:59
有人喺度仲大鑊啊。。。全部瞓晒。。變晒幾隻燒豬 。。。但係冇理由每晚都熄雪櫃㗎
...

所以叫樓主安全D瞓覺都關雪柜制

水晶宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

試過隔離屋去旅行期間雪櫃壞左,傳出屍臭,成條走廊臭晒,最後要攪到報警,消防爆門入屋
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

珍珠宮

2024年龍年勳章 睛靈勳章

hfl2000 發表於 21-5-5 21:48
我記得以前係睇過新聞有雪櫃自焚㗎…

雪櫃幾時/會唔會自焚冇人知, 一生人用幾多個雪櫃會出事你咁驚關左機冇人知道

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

hfl2000 發表於 21-5-5 21:34
去旅行無去咁多日,而且都仲有人喺屋企,講真未試過屋企21日一個人都無
...

我去過16日無關雪柜制。

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

首頁

尾頁

跳至